Lukijat

maanantai 17. maaliskuuta 2014

Hopeapilkkuinen keijunen

I Love ProMarkers #210   Let's get Spotty - Pilkkuja kehiin
Fairy with Silver-Spotts
Sain Aarresaarelta leimasimia ja tämä keiju on yksi niistä monista. Kiitokset vielä kerran! Keijulle tein hamosen hopeapilkkuisesta paperista 'pukemalla'. Samasta paperista leimailin myös kukat. Molemmat valkeita ja väritetyt turkoosilla ProMarkerilla.

Samaa turkoosia ja vaaleaa vihreää sekä vaaleaa sinistä keijun siivissä ja mekon hihoissa ja tukkakoristeessa. Lisäkoristeena hiuksissa yksi hopeatäplä jonka leikkasin paperista. Samanlaiset täplät kukkien keskustoina. Valmiit lehdet saatua tavaraa nekin, kun vain muistaisin keneltä. On tosi kiva kun saa kaikenlaista tarvittavaa, milloin voittoina, milloin muuten vaan ihanaisilta nettiystäviltä.

Erityiskiitos kaikille joilta olen saanut askartelutavaroita! Toivon mukaan olen kiittänyt saadessani, mutta tuskin koskaan liian usein tulee kiitettyä.

Tummanvihreällä kartongilla on valkoista lehti- ja kukkakuvioitua vellumia. Leimakuvalle stanssasin vielä raamit samasta tummanvihreästä kartongista.
 
ProMarkers: Ivory, Blush, Oatmeal, Pastel Green, Powder Blue, Meadow Green
***
Remppa jatkuu aina vaan. Tänään jatkoin  yläkerran isomman makuuhuoneen tapettien poisrepimistä, liottamista ja raapimista ja.... Sitä riittää kyllä vielä huomisellekin. Aika tiukassa ovat ja puolensa pitävät :)

Aurinko helotti koko päivän huikean siniseltä taivaalta. Onneksi talossa on ikkunoita joka huoneessa, että edes näimme kauniin ilman. No kyllä sitä kurkittiin ihan ulkonakin ja matkalla sinne ja kotiin ja kauppaankin. Kävinpä kotiin tultua puitakin hakemassa ihan seisahtuen ihailemaan upeaa ilmaa.

Kotityöt alkavat mennä jo rutiinilla vaikka aikaa ei ole koko päivää kuten normaalisti :) Tästä taas uusi viikko mukavasti käyntiin!

1 kommentti:

  1. Beautiful ,sweet image and gorgeous card design ,i love it!
    Thank you so much for entering at I love OroMarkers challenge this week.I hope you return with another stunning card!
    Hugs Gudrun DT

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!