Lukijat

lauantai 15. maaliskuuta 2014

Aprikselle maaliskuun tulppaaneja

Apriksen 5 v-arvonta   Maaliskuu
Aikainen kevät - Early Spring
Apris on bloggaillut iloksemme 5 vuotta ja juhlii nyt haasteen ja arvonnan merkeissä. Huomasin tehtävän jo Naistenpäivänä ja tapani mukaan unohdin saman tien :( Onneksi joka kerran kun Apris julkaisee kortin, saan siitä ilmoituksen ja käväisen katsomassa tuotosta.

Siispä kortteilemaan jotain kaunista kauniille Aprikselle!

Tässä tulos. Ihanainen Maribel ja kevään ensimmäiset tulppaanit, lähes mustasta maasta. Perhonenkin on harhautunut lepattelemaan auringon lämmön herättelemänä. Kovin on kalvakka väreissään...

Onnea Apris!
***
Aikainen kevät oli vielä eilen tosiasia. Tänään on maa valkoinen ja lisää satelee. Takatalvi vai kevään ja talven viimeinen taistelu?

Onneksi siivoilin ja puistelin ja kuivattelin pyykit ulkona eilen! Nyt se olisikin ihan mahdoton tehtävä kun lunta sataa koko ajan. Tosin ei kovin sakeanaan, enemmänkin sellaista mannaryyniä harvakseltaan viskelee mutta maa on valkoisenaan kuitenkin.

Sen verran nokkaani ulos laitoin, että lakaisin pari kertaa portailta lumia, hain puita ja vein roskat. Se riitti kylmästä ja märästä.

Olen lukenut kirjoja, yhden lopppuun ja toista aloitellen, ristikkoakin vähän täyttelin ja TV:täkin jo kurkin, lähinnä että mitä siellä olisi. No ei mitään ainakaan kohdalle sattunut. Aina ei ohjelmatiedoista saa selvää mitä oikein on tarjolla. Nimet on joskus niin kummallisia tai sitten yksioikoisia, eivätkä kerro mitään sisällöstä.

Voi hyväkin ohjelma mennä sivu suun kun ei tiedä siitä!
Viikoloppu ja aikaa vaikka kuinka. Hmm. Mitähän hauskaa keksisi? Ehkäpä vain laiskottelen ja surffailen netissä katselemassa mitä muut kortteilijat ovat saaneet aikaan! Tapaillaan siis netissä.

2 kommenttia:

  1. Minulle kävi aivan samoin näin ja unohdin. Pakko oli heti tehdä Aprikselle kukkaset. Kiva kun muistutit :D
    Minun lomani loppuu. Mimosa läksi eilen kotiinsa, joten lomani meni lapsen kanssa touhutessa.

    VastaaPoista
  2. Todella kaunis kortti. Kiva kun osallistuit.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!