Lukijat

maanantai 10. helmikuuta 2014

Ystävänpäiväksi

P*skarteluhaaste #219   Puukuvio
For my dear Valentine
Ystävänpäivä lähestyy ja korttipino hupenee. Tämä on tehty kaikesta mitä pöydältä löytyi :) Alimmaisena paperi jossa sinisiä pikkukukkia ja hopeisia hiutaleen oloisia kuvioita. Sitten kakkupaperi jonka reunojen alle sujautin palaset nuottipaperista ja post card kuviosta. Ruusu nettilöytö.

Puukuvion (Tando Creative) keskella mainoksesta leikattu päiväys. Samasta mainoksesta myös sydämet
***
Pikakäynniltä Hämeenlinnasta kotiin palattu. Lapsoseni otti mukaansa lauantaina  ohi ajellessaan ja tottakai olin valmis matkaan! Ei lapsenlapsiaan tarpeeksi usein näe kun asutaan kaukana toisistamme. Matka oli rentouttava henkisesti, joskin hiukan väsyttävä ruumiillisesti.

Kas kun oma vuode tuntuu olevan ainoa jossa osaa nukkua hyvin! En varmaankaan ole maailman ainoa?

Muuten oli kiva olla pikkuisten ja isompienkin kanssa. Tosin aika ison osan ajasta vei käynti paikallisilla kirppareilla... Mutta ehdimme toki leikkia ja lukea kirjoja ja pujotella helmiä. Vaikkakin helmet paljon useammin olivat marjoja ja lapsia ja muita mielikuvitusolentoja :)

Lastenohjelmiakin näin monta monituista. Jotkut jopa samoja joita omat lapseni ovat nähneet aikoinaan!!

Mutta nyt siis kotona oman armaan luona ja omissa ympyröissä. Koti oli paikallaan ja kaikki hyvin täälläkin. En toki muuta epäillytkään. Olen vain vähän huolissani aina kun olen täältä poissa. Se lienee tavallista sekin.

1 kommentti:

  1. Kivasti toteutettu kortti :) Nuo sydämet on jotenkin kivan näköisiä.Itsekkään en osaa nukkua missään muualla kun omassa sängyssä.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!