Lukijat

sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Yksi ruusu

I Love ProMarkers #207   Follow the Sketch - Luonnoksen mukaan
Happy Birthday
Joskus yksi ruusu riittää. Toivon mukaan se on juuri tämä kortissani :) Samaa paperia käytin jokin aika sitten kortissa ja samaa pitsiäkin hopeahileiden kera. Oli sen verran hauskaa tuhrata glossyllä ja hileillä, että tein useamman pohjan kerralla. Kestävät kuivua jonkin aikaa, joten hyvä tehdä valmiiksi!

Nyt siis ruusu joka löytyi piirroksena netistä. Värittelin ProMarkereilla ja samalla punaisella väritin myös raamipaperia kuvaan sekä tekstiin. Lisähopeana hopeahileiset perhoset ja pikkuruinen rusetti.

ProMarkers: Blossom, Rose Pink, Meadow Green, Forest Green, Ice Grey2 and 4
***
Eilen unohdin laittaa kuvan äkkiä alkanesta ja yhtä äkkiä loppuneesta lumisateesta, joten laitanpa sen tähän.
Lunta tuli maa valkeaksi! Tänä aamuna satoi vettä ja tuokin lumi suli jo eilen lähes kokonaan ja tänään loput. Luistelurata on veden vallassa ja nyt pidämme peukkuja pakkaselle. Se tekisi jääradasta upean! Minun puolestani ei pakkasta kovin paljoa, pliis, vain sen verran, että vesi jäätyy.

Tänään siis plussan puolella mutta tuulisessa säässä. Ei ollenkaan sunnuntaisen oloista! Siispä sopiva päivä siivoamiselle. Tiedän, tiedän, siivosin jo perjantaina mutta silloin en ehtinyt (lue viitsinyt) vessan kimppuun. Nyt allas hohtelee ja peilit kiiltävät :)

Ja kun vauhtiin pääsin, nousin urani huipulle eli tuolille ja pyyhin kylmäkalusteiden päältä pölykerroksen. Seuraavana olikin sitten jo ektriimimpi kiipeäminen:  laitoin tuolin keittiönpöydän päälle ja sinne märällä mikroliinalla aseistautuneena. Yläkaappien päällä olikin paksumpi kerros pölyä ja samalla pyyhkielin myös verholaudan päältä ja ikkunavaloista noensekaista tomua.

Armaani katseli touhuamistani vinosi hymyillen. Etten vaan luulisi iltapäiväkahvivieraan saapuvan tupatarkastukseen? Tottahan vieraalla on aina valkoiset hansikkaat käsissä ja niillä hivellään pintoja?

No nyt sopii tulla vaikka minkälaisen vääpelin hanskoineen. Puhdasta on!

Kahvivieraamme toi Iltalehden ja vastapaistettuja kroisantteja. Eikä ole, sen tiedän varmasti, valkeita hanskoja koskaan omistanutkaan :)

1 kommentti:

  1. Beautiful card great detail. Thank you for joining us at I♥Promarkers good luck Ginny x

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!