Lukijat

tiistai 4. helmikuuta 2014

Vintage häät ja vanhaa kultaa

Sugar Creek Hollow #79   Love and Adore - Rakkaus ja ihailu
For a Loving cupple - again after several years of Marriage!
Väritin kullanväristä kartonkia tummalla harmaalla ProMarkerilla saadakseni aikaan patinoidun vivahteen. Kuvasta se ei kovin hyvin näy mutta luonnossa on aika oikean oloista! Saman tempun tein raamillekin.

Taustapaperi on uusimpia hankitoja ja siinä on kuvattuna vanhoja kirjeitä ja paikkoja joissa tämä kuvitteellinen pariskunta on käynyt. Häistä on siis jo jokunen kymmen vierähtänyt mutta yhtä kaikki, on juhlan aika!

Punaisia ruusuja oli kimpussa silloin vain nuo kaksi jotka nyt koristavat raamien alareunaa, ei niin runsasta kimppua kuin kuvassa. Ja jos totta puhutaan ei huntukaan ollut tuollainen, mutta tunnelma varmaan yhtä harras!
***
Plusasteita mutta hyytävä viima. Kuitenkin ulkoilua tavallista enemmän. Siis postilaatikolla käynti, tosin turha. Ei ollut mitään postia, ei edes mainoksia! Tosi outoa, eikö vain?
 
Puitakin kävin hakemassa ja metallisella lapiolla hinkkasin nyt jo hyvin sulamassa olevat jäät pois ulkorappusilta. 
 
Kuuntelin pitkästä aikaa kuuluvaa lintujen sirkutusta ihan mielikseni. Pakkasella ei kuulunut ulkona mitään. Pihapiirissä ainoina käyneet harakatkin ovat kovin hiljaista tyyppiä. En ole kuullut niiden koskaan pahemmin mitään sanoneen! Enkä varsinkaan kovilla pakkasilla!
 
Armaani kävi hinkkaamassa luistinrataa. Ei siitä ihan loistavaa tullut kun autolla on ajeltu lumi tiukasti jään pintaan paikka paikoin mutta parempi kuitenkin.

3 kommenttia:

 1. Kaunis ja tyylikäs kokonaisuus. Ihana väriroiske nuo punaiset ruusut. Käytiin kanssa näin iltasella tekemässä kävelylenkki. Töissä alkoi kuntokampanja ja pitäähän niitä rasteja koittaa keräillä.

  VastaaPoista
 2. A stunning project, the image is beautiful. Thank you for joining us at SCH this time.
  Yvonne

  VastaaPoista
 3. what a stunning card
  thanks for joining us at SCH
  hugs

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!