Lukijat

lauantai 22. helmikuuta 2014

Tapettia ja pahvia kortiksi

P*skarteluhaaste #221   Pammun luonnoksen mukaan
For the Young  Lady
Nuori neito on saavuttanut tärkeän virstanpylvään. Lapsuus takana ja aikuusuus juuri alkamassa.
Luonnoksen on tehnyt Pammu, jolla arpajaiset menollaan, eli mukaan sinne kipin kapin!
 
Kortista tuli rauhallisen oloinen ihan tarkoituksella. Alimmaisena kohokuvioinen tapetti. Neitokainen raameineen samalla pahvinpalasella. Sitä kohokuvioin säteillä ja mustalla pyyhkäisin säteet ja pilkut näkyviin.

Käytin vanhaa tuttua temppua, eli piirakkapulikalla painellen ja kohokuviokansiota siirrellen reunasta toiseen. Big Shot laitteella kuvio olisi tullut kaiken päälle tai ainakin ihan vääriin kohtiin.
 
Kukkanen osa 3D kuviota, puolihelmiä keskustanaan. Lehdet leimakuvasta erikseen leikatut. Tekstin raamikuvio netttilöytö, lisäsin vain tekstin ja puolihelmet. Kortin reunoilla helmirivit metritavarasta leikaten.
***
Risusavottaa aamupäivällä. Sain vain takin sivut ja rukkaset märiksi tällä kertaa :) Sen verran oli lunta sadellut, että piti kaivella vähän lumen alta oksia välillä. Pakkasta pari astetta, siksi ei hikikään vaivannut.

Aina joku oksanmokoma ehtii sivaltamaan kasvoille kun sitä yrittää nostaa ja joskus sattu silmänurkkaankin. Onneksi silmä sulkeuttu automaattisesti! Ei siinä ehdi ajatella, että nyt pitää silmää suojata, kun oksa napsahtaa kohti kasvoja. Muuten kyllä mukavaa liikuntaa! Muu ulkoilu jäikin sitten roskien viemiseen ja puiden hakuun.

Hiihtoakin katseltiin. Hyvin ehti lähes jokaisen suomalaisen nähdä kun matka oli pitkä kuin nälkävuosi. Aika haipakkaa silti hiihtelivät! Hyvä Suomi vaikka ei mitalia tällä kertaa tullutkaan.

Nyt pyörii metakoiva matsi taustameluna. Siellä Suomi taistelee ja reportterit kiljuu välillä kuin hengen hädässä. Etteivät ihan sydänkohtausta hanki itselleen, ainakin vatsahaavan tuolla menolla kyllä saa. En ole koskaan jaksanut katsoa kokonaista peliä yhtäjaksoisesti ihan siitä syystä, etten pidä tyylistä. Miksi ihmeessä pitää huutaa ja meuhkata, eikö riitä, että katselija näkee kiihkeätempoisen pelin?
 
No minähän olenkin aito blondi, eli en mitään pelistä ymmärrä, enkä tiedä.

4 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit!