Lukijat

tiistai 25. helmikuuta 2014

Ruusun kera onnea

Mervin karkkihaaste   Aihe vapaa
Mervi Leikkaan sivusto juhlii ja jakelee karkkeja! Siihen kun saa osallistua kolmella työllä, ehätin mukaan vielä toisella minäkin :)

Alimmaisena hopeakartonki, sitten hopeapilkkuinen valkoinen paperi. Ruusukuvan raamitin hopealla ja mustalla. Samoista tein nauhan kuvan alla. Värittelyt ProMarkereilla.

Kiekuroita stanssailin urakalla ja niistä leikkelin palasia. Palaset väritin ruusukuvan lehtien vihreällä ja mustettelin reunuksia hippusen.

Tällä kortilla haluan toivottaa: Onnea Mervi!
***
Tanssimasta kotiin, siksi näin myöhäinen postaus. Porukkaa oli paljon ja naisia liikaakin. Eikä edes niitä parkettien partaveitsiä montaa näkynyt. Nekin pari jotka kunnioittivat läsnäolollaan, olivat mokomat ottaneet kumppanit tiekasti vierelleen ja tanssivat lähes vain heidän kanssaan. Epistä!

No onneksi oli, kuten aina, sekahaku. Siispä piti olla nopea kintuistaan, että ehti hakea tanssitettavaa :) Minä laiskana ja vanhanaikaisena istuin ja odottelin rohkeaa ritaria... No siis en kehdannut hakea kuin kertaalleen. Kiitokseksi tanssittamisesta kavaljeeria joka ahkerimmin haki minua. Pitäähän kohtelias olla.

Muutenkin päivä on sujunut luistavasti. On nimittäin täällä maalla liukas keli. Piha on lähes kokonaan kovan ja liukkaan jään peitossa, samoin tie postilaatikolle ja roskikselle!. Hädin tuskin sain puut haettua kulkien seinänvierustoja ja paljastuneita ruohikkoja pitkin.

Armaani haki postin mönkijällä. Siinä kun on isot ja rouheakuvioiset pyörät ja niitäkin neljä kappaletta, eli pysyy kyllä tiellä liukkaallakin.

Toivoa sopii, että plussakelit jatkuvat niin hyvinä, että saadaan kaikki jäät pikapikaa sulamaan, pihasta ainakin, ei välttämättä järvestä.

1 kommentti:

  1. Upea ruusukortti!
    Tulipa vanhat tanssireissut mieleen, on sitä joskus jaksanut, kolme kertaakin viikossa!
    Kiitos kun osallistut Karkkihaasteeseeni, onnea;-))m

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!