Lukijat

keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Preussinpunaista ATC-kortissa

Enkulin musiikkihaaste 2/2014   Yölintu Preussinpunaista
Muistomekossa musiikkia
Tuosta väristä en mene kyllä sanomaan onko ihan oikea vaikka väritin sitä punaisemmaksi kuin alkuperäisessä kuvassa on. Aikanaan kun värejä käyttelin enemmän, oli preussin sininen, punaista en muista kuin kadmium punaisen.Vaan eiköhän ollut tarkoituskin, että jokainen oman näkemyksensä mukaan punaista käyttää?

Yläkulmassa postimerkistä kyyhkynen ja punaisia kukkia. Alakulmassa vasemmalla postimerkki ruusun kera. Pikkuruinen selin kääntynyt mieshahmokin oikeassa alakulmassaon osa postimerkkiä.
 
Nuotit leimailin paperille ja tummensin reunoja.
***
Eilinen kaunis lumimaisema on muisto vain. Vesisade ja muutenkin kostean usvainen sää on sulattanut tehokkaasti lumet puista ja pensaista. Asfaltti oli loskainen kun keskustassa kävimme kaupassa. Oma piha ja tie postilaatikolle sentään vielä luminen.

Kummasti tuo urheilu vetää aina välillä katsomaan TV:tä vaikken edes ole kiinnostunut! Huomaan tuijottavani milloin luistelijoiden kiivasta menoa, milloin lumilautailevia nuoria naisia loikkimassa ilmassa milloin mitenkin pyörähtäen!! Taisinpa nähdä pari vilausta hiihtävistä miehistäkin jossain välissä.

Tänä iltana kuitenkin Emerdalea ja ehkä Kotiinpaluu ohjelmaa jossa tehdään vanhasta kotimökistä nuorelle miehelle sopivampi.

Ystävänpäivä on tuota pikaa enkä ole ainokaistakaan korttia ehtinyt laittaa ihanaisille kortteiluystävilleni! Olisiko sanonta suutarin lapsilla ei ole kenkiä sittenkin enteelisesti totta? Yritän parantaa tapani ja tehdä kortteja entistä enemmän...

3 kommenttia:

  1. Onpa todella kaunis. Ihania punaisia olen saanut ihailla tässä haasteessa.
    Kiitos kun toit tämän ihanuuden haasteeseeni. Onnea arvontaan.

    Minä olen toistä viikkoa influenssassa. Yli 40 asteessa kävi kuume ja lihassäryt olivat mielettömät. Tämän viikon olen saikulla ja yritän kuntoutua. Kaikki voimat meni tässä flunssassa.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!