Lukijat

tiistai 18. helmikuuta 2014

Neitokainen jo kevättä mielessä

It's all about Vintage and Beauty #62   1 nauha, 2 metallikoristetta, 3 kukkaa - 1 Ribbon, 2 Metal Embellishments,3 Flowers
Spring Feelings
Kun vettä sataa solkenaan niin mieli vie jo tulevaan kevääseen. Neitokainen narsissien keskellä unelmoimassa. Alla stanssattu raami kirjeensisustaa, tällä kertaa harmaana. Siihen leimailin koukeroita.

Toisesta kirjeestä vinoraitainen paperi. Nurkissa metallikoristeet ja samaa neliönmallista timanttia kuin kukkien keskustoina. Hopeanauha tuo juhlavuutta korttiin. Hopeaa myös kimalteena valkeiden terälehtien kärjissä (näyttää harmaalta kuvassa ). Ihan alimmaisena harmaata kartonkia.
***
TV:ssäkin satoi vettä ja räntää kun sen ohi muutaman kerran kuljeskelin... Meillä täällä koto-Suomessa tihuutteli vasta iltapäivästä. Ihan hikoilusta kastelin poolopaitani. Kas kun armaani on huhkinut jo ties kuinka kauan vesakkoa torjumassa, sain tänään minäkin hiukkasen tehdä hommeleita.

Rantavesaikkoa kaatuu jäällekin kun niin vedenrajassa kasvavat ja siitä minulle oiva työmaa. Sain kerätä, kantaa ja pinota risuja. Tunnin verran huhkittuani olinkin jo ihan hiessä. Siitä huolimatta, että takin riisuin jo melkein heti aloitettuani. Ei ole kuntohuippu kohdallaan näissä kisoissa minulla :)

Saattoihan se siitäkin johtua, että ulkonakin on tosi lämmintä, eikö? Huomiselle jätin suosiolla lisää samaa kuntoilua. Hyvä juttu!

6 kommenttia:

 1. Todella kaunis ja tyylikäs kokonaisuus. Vettä on sadellut täälläkin.

  VastaaPoista
 2. Ihanat värit ja kaunis kokonaisuus.

  VastaaPoista
 3. Kylläpä on ihanan keväisen pastellinen kortti!
  Kauniit värit.
  Kiva kun olet mukana Vintage- haasteessa.
  xx Merkku

  VastaaPoista
 4. This is a beautiful card!

  thanks for joning us on Its all about the vintage and beauty

  greetings meggi

  VastaaPoista
 5. Todella kaunis ja ihanan värinen kortti! Kiitos, kun osallistuit It's all about the Vintage and Beauty haasteeseen! Onnea arvontaan! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!