Lukijat

keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Mustavalkoisia ATC-kortteja

Inspiration haaste 2   Mustaa ja valkoista, kirjaimet D ja E
Dots and Desk
Enkeli ja Elvis
Kuvaustekniikastani tai siis sen puutteesta johtuen, kuvat sinertävät mutta oikeat ATC-kortit ovat kyllä ihan mustavalkoiset. Tein samasta kuvasta kaksi versiota, eli toisen D-kirjaimella ja toisen E-kirjaimella alkavin lisukkein.
***
Hauska vaihteeksi tehdä ATC-korttejakin! Kun vauhtiin pääsin tein pari muutakin. Ne esittelen joskus toiste. Näissä pienissä korteissa on kyllä koukuttavaa taikaa. ...ja saa vielä pienet silputkin käytettyä :)
***
Pilvisessä säässä muutaman asteen pakkasessa mennään. Olisin kyllä mieluusti pitänyt sen yhdenkin plusasteen...

Radiosta kuuntelin vanhoja levyjä aamusella. Ohjelma tulee aina viisi yli yhdeksän ja siinä soitellaan tosi vanhoja juttuja. Nyt oli monia tuntemiani kappaleita alkuperäisinä versioina. Tunnistin siis ne jonkun toisen esittäminä. Oli aika hauska kuulla saksan- ja ranskan- ja venäjänkielisiä versioita! Tosin vain suomalaiset sanat pyörivät mukana. Osan muistin jopa niin hyvin, että hoilasin mukana, suomeksi :) Ja tietenkin tanssin!

Luin myös hauskaa, tai oikeastaan hiukan surulliseksi tekevää kirjaa jossa nainen haluaa tehdä miehensä onnelliseksi siivoamalla... hmm... Kertoo ajasta jolloin naisen tärkein tehtävä oli päästä naimisiin ja pitää mies onnellisena palvelemalla ja tottelemalla häntä.

Tälläinen vastarannankiiski kuin minä joka ei tee ehdottomasti mitään jos pakotetaan, eikä varsinkaan mitään mitä naisen pitäisi tehdä, lukee kirjaa kuin uskomatonta satua, ei ollenkaan todellista. Eikähän se totta olekaan vaan keksitty kirjan juoni, eihän?

En ole kovinkaan pitkälle päässyt sen kirjan lukemisessa, täytyy myöntää, niin tylsää ainainen lattioiden kuuraaminen on... Ristikko voittaa mokoman mennen tullen, eikä siinä ole edes juonta :)

4 kommenttia:

 1. Hyvänen aika kuinka hienot identtiset kaksoset! Hauska tuo Elvis näytöllä. :)
  Niin ovat kyllä onnistuneesti samixia, etten löydä pienintäkään eroa noista keskenään. :)
  tyyliä löytyy.
  Kiitos mukana olemisestasi.

  VastaaPoista
 2. Voinko vaihtaa molemmat atct sinulta itselleni? Nämä ovat niin huikeat että olisi mahtavaa saada atc-vihkooni "kaksoset".

  VastaaPoista
 3. Toki saat, ilman muuta! Olen otettu kun edes kysyit.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!