Lukijat

maanantai 17. helmikuuta 2014

Maribel ruutujen kera

I Love ProMarkers #206   Gingham, Plaid, Checks - Ruudutuksia
Sweet Maribel
Ihanainen Maribel pitkästä aikaa kortissa. Kun ruutuja piti löytyä, kaivoin esiin tutun ja turvallisen kirjeensisustan, kyllä siitäkin ruutuja löytyy. Alimmaisena ja kuvan alla palaset pahvia, olivat jonkin tavaran aluspahvina ja korjasin talteen. 

Pätkät helminauhaa koristeena ja Stampendous omenakukkaleimasimella tällä kertaa tummanpunaisia kukkia.

ProMarkers: Ivory, Blush, Oatmeal, Meadow Green, Forest Green, Blossom, Rose Pink, Yellow, Gold, Ice Grey2
***
Savonlinnassa siskoa helssaamassa. Kiertelimme koko kaupungin keskustan kaikki kaupat ja kirpparit. Tiimarikin vielä iskussaan! Tavaraa siellä vielä yllättävän paljon. Tarkemmin katsottuna tosin ei paljoakaan sellaista mitä tarvitsisin... 

Ostin mustaa paperia, siitä saa raameja ja taustoja surukortteihin. Muutaman liuskan ääriviivatarroja, lähinnä isoja numeroita onnittelukortteihin ja helmisydämiä hääkortteihin. Suomalaisesta Kirjakaupasta tarrapitsiä. Uuden englantilaisen askartelulehdenkin ostin kun oli taas niin ihana leimasinsetti ja paperilehtiö kylkiäisenä.

Niitä en ole ehtinyt vielä edes kunnolla vilkaistakaan sen enempää kuin mitä muovikääreen läpi voi nähdä. Muutama ristikkolehtikin tarttui ostoskoriin, totta kai. Kirppareilta ei löytynyt mitään.

Aika kului kuin siivillä jutellessa ja kahvitellessa.

1 kommentti:

  1. what a pretty card,love the image and papers
    Thanks for joining us at the I ♥ProMarkers challenge and good luck
    Tracey x

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!