Lukijat

keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Kultaiset ystävät ja kivaa postia

Askartelupaja haaste #29   Ystävät - Friends
Friends forever
Kaunis valokuva neljästä naisesta kultakehyksessä. Ihan kuin oikeat ystäväni! Laittelin ruusuja koristeiksi kiiltokuvista. Teksti jostain lehdestä. Kortti- ja kahvilakuvat leikelty eri papereista.

Laitoin ohuen ohuet kultaiset ääriviivatarrat vielä raamittamaan ja rajaamaan korttia. Alimmaisena paperi mustavalkeita kuviopapereita sisältävästä lehtiöstä, jonka löysin Suomalaisesta Kirjakaupasta.
***
Mukavaa postia mainosten ja paikallislehden lisukkeena. Sain Vilimarikalta kaksi ATC-korttia ja mahdottomasti ihanuuksia tulevia kortteja varten. KIITOS Vilimarika!
 Vilimarika: Tähdet
Vilimarika: Sydämen rauha
Upeita kortteja, eikö vain? En tosin muuta odottanutkaan. Kaikki hänen vapaat ATC-korttinsa ovat niin hienoja, etten osannut valita, joten annoin Vilimarikan tehdä valinnat puolestani.Kaikkea serveteistä, palapelin paloihin. Metallikoristeista timantteihin. Kiiltokuvista valokuviin ja parereitakin ohuina ja paksuina. Nästä tulee kortteja vino pino! KIITOS Vilimarika.
***

Hyvä Suomi! Mitaleita sateli tänään. Jopa minä ehdin nähdä kuinka se tapahtui, ainakin melkein kokonaan. Ajoitamme tauot, eli kahvittelut ja ruokailut TV:n Sotsi-ohjelmien mukaan :)

Ei se aina kovin hyvin onnistu mutta tänään olimme siis paikalla katsomassa kun naiset ja sitten miehet 
kilpasivat mitaleille.

Tein minä sentään ulkohommeleitakin. Eli risusavotta jatkui ja parit rukkaset sain kasteltua vaatteiden lisäksi tänäänkin, vaikka ei edes satanut. Lumi on sen verran märkää ja risut myös, kun niitä noukin kainalooni jäältä pitkien ruokojen lomasta ja kannoin (ja kiskoin) kasalle.

Tosi hyvää liikuntaa. Saa sitä paljon kaivattua voimaharjoitteluakin ihan huomaamatta. Kotosalla kortteilua, kukkien kastelua, ne kun ovat alkaneet ihan juopoiksi! Joudun kastelemaan toisia kahdesti viikossa! Ei mitään tolkkua siis. Huoneilma on niin kuivaa kun on lämmityskausi, että multa kuivahtaa hetkessä. 

Annan ruukkujen seistä vedessä pesuvadissa puolisen tuntia, että ehtivät vettyä läpeensä. Siitä huolimatta jo kolmen neljän päivän kuluttua sama ruljanssi uudelleen...

No ainakin tähän asti olen saanut pelakuut pysymään hengissä, samoin kaikki huonekasvit. Jouluruusu vetelee viimeisiään muutaman lehden voimin vaikka olen sitä pitänyt kylmimmässä huoneessa ja uittanut ja sumutellut ja jutellutkin sille. Tosin yleensä olen kylläkin vain uhkaillut... Se ei saa kuolla joten komentelen, että ala nyt vaan virkistyä ja pontevasti vaan pitele lehtiä ylhäällä...

Pari hyasinttiäkin on  vielä lehdet vihreinä jos vaikka nekin saisi multaan tyrkättyä elävinä.

Kovasti kevättä on mielessä kuten huomaatte :) Vielä en sentään ole multaa vaihtanut kukkasille, enkä edes tilannut ainokaistakaan siemenpussia. Mietitty kyllä on ainakin marja-aronia pensaita rantasaunan kupeelle.

2 kommenttia:

 1. Aivan ihastuttava kortti Pajan haasteeseen!
  Kyllä oli todellinen Suomen päivä Sotsissa tänään, upeita suorituksia :)
  Kiitos osallistumisesta haasteeseen.

  VastaaPoista
 2. Ihana on korttisi... Eiffel taustalla teki tunnelmaa....
  jotenkin Pariisin kevät jo tuoksui!! Todella tunnelmallinen kortti!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!