Lukijat

torstai 13. helmikuuta 2014

Kukkivaa torstaita ja unohtuneita kortteja

Simon Says... Get Krafty - Pahvia kortteihin
Roses stamped on Kraft
Haasteen käännös vapaasti suomentaen :) Pahvia sai käyttää joko värinä tai ihan sinä itsenään jossain kohtaa korttia. Minä leimailin askartelulehden kylkiäisenä tulleella taustaleimasimella suoraan pahvinpalaseen, värittelin puisilla akvarellikynillä ja suttasin piirrosjäljen sileäksi kastetulla sormenpäällä.

Naruihin solmin purettua narua säikeellä rusetiksi ja siinä kaikki.
***
Sain viime viikonloppuna kukkasia armaaltani mutta Hämeenlinnaan lähtötohinassa unohdin kuvata ne! Tässä nyt vihdoin tänään otettu kuva. Onneksi neilikat ja minulle tuntemattomat kaksiväriset kellokukat ovat vielä voimissaan...
Kuvasin ylhäältäpäin, että nuo tuntemattomat kukat näkyisivät hyvin jos vaikka joku ne tunnistaisi.
***
Tervetuloa numeroot 35 ja 36 lukijoikseni!! Kunhan saan 50 täyteen pistän pystyyn arpajaiset. Siispä kaikki täällä käväisevät tulkaa mukaan iloiseen joukkoomme :)
***
Jostain syystä aina jää muutama kortti laittamatta haasteisiin ajoissa. Niitä sitten vierittelen tuossa tietokoneen läheisyydessä jos vaikka johonkin tulevaan haasteeseen sopisi. Laitanpa nyt muutaman niistä liian myöhään tehdyistä esille.
Tenavista saa aina hauskoja kortteja lapsosille ja lapsenmielisille :) Uraohjukset ja aikuiskoulutukseen menevät/valmistuvat saavat eri versioina  näitä tapettikortteja joissa suunta ylospäin.

1 kommentti:

Kiitos kun kommentoit!