Lukijat

sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Kukkatausta pääosassa

Passion for ProMarkers Week 232   Anything goes - Mikä vain käy
Happy Birthday
Kuten huomaatte, olen tehnyt kortin taustaleimasimella. Se tuli kylkiäisenä Cardmaking lehden mukana. Värittelin innolla ja paljon blenderiä käyttäen kukkasia ja lehtiä. Ylikin meni, tottakai mutta haitanneeko tuo :)

Leimaamaan jouduin kolmeen kertaan, että koko kartonki täyttyi. Laitoin ensin nauhat taitekohtiin mutta näytti niin suttuiselta, että jätin lopuksi ihan paljaaksi. Leimailin onnittelutekstin soikioon ja leikkelin sille raamit kuviosaksilla.

ProMarkers: Meadow Green, Forest Green, Yellow, Gold, Ruby, Lilac, China Blue, Sky Blue and lots of Blender to each and every Flower and Leaf :)
***
Sunnuntain rauhaa! Saa olla ihan mitään tekemättä tai tehdä vain sitä mitä haluaa, kuten minun tapauksessani :) Kortteilua ja ristikoita ja kirjan lukua. Hyvää ruokaa ja kahvitaukoja tuhka tiheään.

Tänään puolukoita tehosekoittimeen ja pienen pieni kourallinen sokeria ja vettäkin vähäsen. Siitäpä syntyi pontevan makuinen paksu juoma! Tarjoilin sitä armaallenikin kun hän saapui linkoamasta lunta. Irvistyksen kera meni mutta suu tottui äkkiä. Vie hyvin niin janon kuin pienen nälänkin.

Sen verran satoi lunta eilen, että voi traktorin käynnistää ja huristella ympäri teitä ja pihoja. Minullekin jäi sentään hiukan hommia. Lapion lumet ovien ja biotörppösen edestä. Ja tietenkin portailta.

Nyt on niin niska kuin käsikin jo ihan kunnossa, ollut jo jokusen aikaa, joten kävin ihan itse pari kuormaa puita sisälle. En edes yrittänyt yhdellä kantamuksella kaikkia tarvittavia tuoda. Sen verran sentään opin!

Nyt taas iso pino puita odottelee huomista. Saavat kuivahtaa ja lämmetä yön yli niin syttyvät kun vain tulitikkua näyttää :)

2 kommenttia:

  1. Kaunis kortti. Ihanan värikäs. Sopivasti sattui vapaa aihe, kun eilen pitkästä aikaa proksuilla väritetty kuva pääsi korttiin.

    VastaaPoista
  2. So stunning Loreal,Your floral stamp is gorgeous and i love your beautiful colouring.
    Thanks for joining in my theme this week at PFP :D

    xx coops xx

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!