Lukijat

perjantai 7. helmikuuta 2014

Hopeaa ja ruusu

Passion for ProMarkers Week 233   Spots and Stripes - Pilkkuja ja raitoja
Happy Birthday
Aaltokuvioista hopeatapettia alimmaisena ja raamina. Raita, pilkku ja kukkakuvioitua paperia leimakuvan alla. Löysin sen mustavalkeita papereita sisältävästä Folian lehtiöstä jonka jokin aika sitten ostin Suomalaisesta Kirjakaupasta Imatralta.

Koristeiksi laitoin hopean värisiä metallitähtiä kahta kokoa.

ProMarkers: Blossom,  Rose Pink, Meadow Green, Forest Green.
***
Eilen oli tanssipäivä. Tässä iässä valmistautumiseen menee aikaa paljon enenmmän kuin nuorena. Silloin voi vaikka yhtäkkiä saada päähänsä, että hei, nyt lähdetään tanssimaan ja samantien sen kun mentiin. Paitsi tietenkin yksi nuoremmista siskoistani, jonka tanssimaan lähtö kesti ikuisuuksia. Hänen kun piti aina pestä tukka, kihartaa se papiljoteilla, harjata suoraksi ja piipata kiharoille ja tehdä meikki ja... siis ei koskaan spontaanisti mihinkään. Mutta me muut siis vain lähdimme. 

No mutta nykyajastahan olikin puhe. Nyt pitää minunkin käydä suihkussa ja kuivata tukka melkein kuivaksi ja kiertää ainokaiset viisi papiljottiani tukkaan, päälaelle ja takaraivolle volyymia antamaan. Se kihartuminen vie 3-4 tuntia! Sitten loppu onkin nopsaa. Hyntteet niskaan ja menoiksi. Mutta matkaankin menee aikaa ja paikalla on oltava lähes puoli tuuntia ennen alkua sillä muuten ei mahdu istumaan mihinkään!

Eilen olin paikalla vasta varttia vaille ja se oli ihan linja-auton syy! Oli nimittäin mennyt etuovi rikki matkalla Helsingistä tänne rajanpintaan. Ovi ei sulkeutunut eikä auennut! Se oli laitettu roikkumaan naruviritelmällä niin, että sitä ei siis voinut avata ollenkaan ja tuuli vihelsi raosta koko matkan.

Matkustajat tulivat ja menivät takaovesta ja toinen mukana ollut kuski kävi laukun kanssa perimässä maksut matkasta... Siis auto oli myöhässä ja niinmuodoin minäkin. Sain vihonviimeisen istumapaikan selin saliin mutta  aika lähelle tanssilattiaa sentään.

Niska oli kyllä kovilla kun yritin katsoa ketä siellä oli paikalla ja ketä voisi hakea :)

Onneksi oli jokunen tuttu paikalla ja hakivat tanssimaankin, ettei koko aikaa tarvinnut leikkiä korkkiruuvia. Armaani kyydissä kotiin. Hänellä kun samassa paikassa kabinetin puolella Rotarikokous. Kätevää, eikö?

Tänään kaunistautumassa kampaajalla. Kultaa hiuksiin ja hieno kampaus. Armaani vei ja haki ja oli ostanut kukkapuskan sillä aikaa! On tosi sykähdyttävää saada kukkia. Joka kerta ihan lämpimästi läikähtää.

2 kommenttia:

 1. Gorgeous card, such a beautiful image and I love the papers.
  Thank you for taking part in the Passion for Promarkers Challenge this week.
  Sue xx

  VastaaPoista
 2. what a fab card ,love the black and white combination
  Thanks for joining us at I ♥ProMarkers and good luck
  tracey x

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!