Lukijat

lauantai 15. helmikuuta 2014

Hilekukka ja pitsikin

Inspishaaste 21   Bingorivini: Pitsi - kukka - tehosteaine
For a Friend
Kukkasen väritin ensin ProMarkereilla, sitten laitoin vähän lumiainetta terälehtien reunoille. Seuraavaksi Glossy ja sen päälle hopeahileitä.

Glossya ja hopeahileita sivelin myös pitsille.

Valkoista paperia kohokuvioin lumihiutaleilla ja pyöristin palasen reunat. Kukka käpristyi sopivasti kaikista aineista ja sen kiinnitin vain kolmella kohotarralla.

Tekstin leimailin puisilla kirjainleimasin pölkyillä. Idea oli tehdä kaunis kaari tekstistä... Kuten huomaatte, se ei onnistunut ollenkaan. Näin jossain vihjeen laittaa pölkyt kuminauhalla riviin yhdeksi pötkyksi ja sitten leimataan. Sekään vihje ei olisi auttanut kun tarvitsin useamman samaa kirjainta, eikä ole kuin yksi jokaista...

Kortti kuitenkin meni kaupaksi kun peitin leimailun uudella tekstipaperilla. Kuvaa en tietenkään hoksannut ottaa, joten laitan sen haasteeseen tälläisenään. Koettakaa kestää :)
***
Kylässä kahvilla kauppareissulla. Muuta erilaista ei sitten olekaan tapahtunut. Kotiaskareita vaan .Eilen siivosin joten tälle päivälle jäi vain vuodevaatteiden vaihto. Ostin Hämeenlinnasta uuden parivuoteen aluslakanan ja siihen sopivat tyynynpäälliset. Entiset olivat kuluneet melkein puhki. Pussilakanat ovat kuitenkin ihan kunnossa joten sovittelin värit niiden mukaan.

Nyt vuoteessa raikasta sinivalkoista.

2 kommenttia:

  1. Hurmaava ja nostalginen kortti, jossa kukka käytetty mielikuvituksekkaasti, eikä pelkästään valmiina kukkakoristeena.
    Kiitos osallistumisestasi!

    VastaaPoista
  2. Tämä on tosi kaunis, olet osannut tehdä upean ruusun!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!