Lukijat

keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Dramaattista unikoiden kera

Korttisirkus haaste #12   Vintagekortteja
Kortin sisälle tuli teksti: 'Vahvimmat meistä on koottu palasista'. Se kertonee kaiken tarvittavan tämän kortin vastaanottajasta. Vahvalle naiselle vahvavärityksinen kortti. Unikot kuvaavat valoa ja voimaa.Tapetissa oleva kuvio kuvaa ystävien muodostamaan verkkoa joka toimii tukena.

Alimmaisena tapettia. Kukkaset kopioitu paperista jossa oli kaikenlaisia kukkia . Liimasin kopiopaperin paksummalle kartongille ja leikkelin kukkaset irti. Leimakuvasta väritin vain rohkeanpunaiset huulet.
***
Kun ei Antskua ehditty eilen näkemään, käytiinpä  tapahtumapaikalla Imatralla :) No ei sentään ihan nostalgian vuoksi vaan kaupoilla, kun piti auto katsastaa. Samalla tietenkin kaikki mahdolliset alennusmyynnit, tosin vain Tokmannilla, Lidlissä ja City Marketissa.

Koko päivä siinä meni kahvila- ja ruokapaikkakäynteineen. Oli kaunis ilma, aurinko paistoi ja jotenkin keväistä, kun maa paljaana ja asfalttitie kuin kesällä konsanaan. Vain jossain metsässä vilahti ohut lumikerros!

Kotiin palattiin iltapäivällä ja täällä kyllä vielä luntakin vähäsen ja jäätä pihalla ja teillä paksulti.

Kun käy ostoksilla kaupassa jossa hehtaareja riittää ja tavaraa, ei tule ostettua ollenkaan niitä tavallisia ostoksia, eli vain tarpeellista. Meitä ei kertakaikkiaan pitäisi laskea villiintymään kaupunkeihin! Oli minulla oikein listatkin jokaiseen kauppaan niiden alelehtisten mukaan tehtynä ja jopa katsoinkin niitä listoja.

Vaan yllätys, yllätys, ei maitoa, ei ruokaa, ei mehua, ei... Siis ei mitään joka päivä tarvittavaa... Hmm. On ehkä parasta, että käymme vain lähikaupassa, että jääkaapista löytyisi oikeaa ruokaakin, tai ainakin tykötarpeita ruokiin.

Nyt olemme herkutelleet hillomunkeilla kahvin kera, on nimittäin tosi paljon aikaa siitä milloin viimeksi syötiin munkkeja! Ruokana salaattia juuston kera. Eli ei sentään nälkää ole tarvinnut nähdä.

2 kommenttia:

  1. Kaunis kiitos kun osallistuit Korttisirkuksen haasteeseen:)

    VastaaPoista
  2. Upea kortti ja punaiset huulet mahtava idea.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!