Lukijat

sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Auringonkukkia valaisemaan ystävän päivää

Mervi's Candy and Challenge (elikkäs kaimani karkkihaaste!)   Free/ Friend -Vapaa/Ystävä
For a Friend
Kun blogiystävä ja nimikaima julkistaa hurjia lukuja: 250 000 kävijää ja satamäärin lukijoita ja tarjoaa vielä upean namusen, ei voi kuin alkaa rupeamaan, eli kortin tekoon ja sassiin :)
Korttini pohjana musta kiiltävä pahvi. Netistä pikku midinetti ja netistä sydän pianonkoskettimineenkin. Ainoa jota olen itse väritellyt, on Stampendoun leimakuva kukkasista. Liekö nuo nyt sitten auringonkukkia vai mitä. 

Väritin tavoistani poiketen pensselillä ja vesiväreillä! Syynä Facebook kirjoitus jossa ihanainen Seija tuskaili akvarellin tekemisen vaikeutta. Muistin, että hei, onhan minullakin ainakin jonkintapaiset välineet siihen. Taidosta puuttuu mutta intoa löytyy, joten tartuin itseäni laiskasta niskasta ja ryhdyin töihin.

Kukkien varret väritin akvarellikynillä, varmuuden vuoksi. Käteni, eikä silmänikään ole niin tarkkoja, että saisin pensselillä vedettyä niin ohutta ja tasaista viivaa värin leviämättä. Kukka on leimattu paksulle huokoiselle pahville ja värityksen ja kuivumisen jälkeen leikattu irti pohjasta ja liimattu kaksoisteippipaloilla mustaa pahviin. Varsiin laitoin Panokittiä, ei niihin teippiä sentään :)

Perhonen samasta leimasinsetistä ja samoilla pensseleillä ja väreillä. Teksti Dymolla, sen alle valkoinen paperi, että erottuu pohjasta. Tekstissä on kyllä ä:n pilkutkin, vaikka ne eivät näy kuvasta...
***
Sunnuntai ja sateinen sellainen. Aina sentään välillä selkeni sen verran, että ulos uskalsi nenänsä pistää. Tosin vain sen verran, että ne uunipuut sisään ja roskat ulos. Onhan sekin jo jotain :)

Kotosalla kastelin kukkia ja kortteilin. Uunissa muhi ruoka sillä aikaa kun minä vain oleskelin ja täyttelin ristikoita toinen toisensa perään. Oli toki TV sen verran auki, että näin osia siitä melkein mitalista miesten viestihiihdossa...

Tein blinitaikinan käymään. Armaani lupasi paistaa niitä meille iltaherkuksi. Ostettiin jo mäti ja smetana ja sipulia löytyy kaapista, eli kaikilla pakollisilla lisukkeilla ne tarjoillaan. On kiva kun armas hemmottelee milloin milläkin tavoin!

2 kommenttia:

 1. Kiitos kaimaseni!
  Todella upea kortti, keltainen tehostaa vaikuttavasti, kaunis!
  Kiitos osallistumisestasi Karkkihaasteeseeni, onnea.
  Ihanaa blini-iltaa;-))m

  VastaaPoista
 2. Ihana kortti ja hieno toteutus :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!