Lukijat

maanantai 13. tammikuuta 2014

Vain pari kukkaa

Passion for Promarkers Week 227   Clean and Simple - Yksinkertaisesti
Happy Birthday
Valkoiselle paperille leimailin yksinkertaisia kukkasia ja varsia. Pilkutin valkealla, mustalla ja vaaleanpunaisella vähän sinne tänne ja vihreällä varsien suuntaan. Teksti leimattu korttiin.

Hiukan eloa erilaisella raamituksella. Samaa paperia alimmaisena kortissa.

ProMarkers: Blossom, Meadow Green, Black
***
Jotenkin ei silmää miellyttänyt kuitenkaan tuo yllä oleva vaan lisäsin siihen vielä perhosen. En tiedä tuliko siitä sen parempi...
Voipa olla, että revin koko tekeleen :(
***
Taas sain puuskan siivoilla työtilassa! Siitähän ei yleensä seuraa, että siistiä tulisi, vaan kuten tavallista, niin nytkin, koko pöytä peittyi epämääräsiin pinoihin epämääräisiä tarvikkeita. Onnistuin jopa hävittämään yhden stanssinkin.... huoh...

No mutta ainakin kolme hyllyä yhdestä kaapistosta on käyty läpi ja pinot hippusen pienemmät ja selvästi tasaisemmat! Poltettavaksi menee huomenna aikalailla ihan turhaa silppua. Tänään eivät ehtineet uuniin kun laitoin tulet heti herättyä. On niin pahuksen kylmää ulkona ja se kylmyys hiippailee heti sisällekin.

Tossuissa, villasukissa, villapaidassa ja kuten nyt kun näpyttelen tätä, myös ohuet hanskat käsissä, tarkenee. Näppäimistö on melkein jäässä! Ihan tosi, uskokaa pois!!

Menee varmaan muutama päivä vielä ennenkuin saan lämmityksen tehoamaan. Ei ole ollenkaan helppo juttu löytää tasapainoa ulkoilman (ja sisäilman!) ja puiden määrän kanssa. Nyt olen lämmittänyt noin puolitoista pesällistä, eikä se tunnu vielä riittävän.

Hirvittää ajatella tulevia pakkasia. Ihan sama kuin silloin kun ensimmäiset pakkaset tulivat ja piti hakea lehti postilaatikosta. Tuntui, että sielukin jäätyy ja naama jäässä juoksujalkaa sisälle. Kummasti siihen sitten kuitenkin tottuu. Kylmäänkin. ...ja oppii laittamaan päälle lämpimästi...

Tosin minä ikuisena talven inhoajana ja vastarannan kiiskenä kysyn, että miksi pitää tottua kylmään ja miksi pitää oppia laittamaan päälle paljon? Mieluummin vaikka nudisti olisin jos saisin valita. Kotona ainakin :)

8 kommenttia:

 1. Älä ihmeessä revi tekelettä. Niin kaunis kortti.

  VastaaPoista
 2. ETKÄ REVI !!
  Upea kortti. Tykkäsin jo tuosta ekasta mutta perhonen kyllä sopii siihen myös. Aivan ihana kokonaisuus mielestäni.

  VastaaPoista
 3. Beautiful card and a really fab CAS design! Many thanks for joining in the fun at PFP...good luck :) Donna ♥ x

  VastaaPoista
 4. Gorgeous card, I love the design and beautiful colours.
  Thank you for taking part in the Passion for Promarkers Challenge this week
  Sue xx

  VastaaPoista
 5. Hieno ja tyylikäs kortti. Vai vielä repimään.
  Upea sommittelu ja värivalinta on myös oikein onnistunut.
  Kuka nyt kylmästä tykkäis. Lukeudun myös pakkasen inhoajiin.

  VastaaPoista
 6. Todella kaunis kortti. Onnittelut voitosta.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!