Lukijat

perjantai 17. tammikuuta 2014

Tähtien kera keiju

Passion for ProMarkers Week 230   Just a Fairytale - Satumaista
In a Middle of Stars
Keijunen on kumartunut nostamaan pienen pienen tähden kaikkien suurten tähtien keskeltä ja ihailee sitä kämmenellään. Ei tunnu jää polttavalta, eikä pakkanen purevalta kun on keijujen maassa, vaikka huurteisessakin!

Paperi on kukkapuskan ympäriltä. Leikkelin ja liimailin tähtiä paksummalle paperille ja leikkasin sitten niitä irti ja liimasin aluspaperiin niitä lisää.
 
Lilin keiju väritetty ProMarkereilla, leikattu ääriviivoja myöten ja kiinnitetty tähtien päälle koholleen.

ProMarkers: Ivory, Blush, Oatmeal, Meadow Green, Powder Blue
***
Huomasin olevani onnettaren suosikki. Tämän haasteen edellinen korttini on valittu randomilla voiton arvoiseksi. Kiitokset jo kirjoittelin sivustolle. Kiitokset myös kommentoinneissa onnitelleille.
***
Ei pitäisi koskaan ruveta samana päivänä pyykinpesuun, puunkantoon, siivoukseen ja huonekalujen siirtelemiseen! Miksikö ei? No ainakin minä, joka yleensä vaan oleskelen ja laiskottelen, sain niskani niin kipeäksi, että piti soittaa naapurissa asuvlle hierojalle ja pyytää hätäapua.
 
Kipunat vaan sinkoili kun yritinkin ajatella siirtäväni vielä sohvaa vähän oikealle...
 
Jos totta puhutaan on niska kyllä oireillut jo jonkin päivän ajan  mutta tämä taisi olla se vihon viimeinen olkipalanen joka katkaisi, jos ei kamelin selkää, niin ainakin melkein minun niskaparkani.
 
No nyt se tykyttää kyllä yhävain mutta selvästi hieronta auttoi ja siihen hierottu Mobilat. Puhumattakaan villakaulurista ja poolopuserosta. Olen topannut niskan niin lämpimästi, että rentoutuu ihan väkisinkin.  Huomenna lisää hierontaa luvassa.

Sain kuin sainkin olohuoneen siihen malliin kuin olin ajatellut. Eihän nyt hyvää ideaa voinut olla kokeilematta särkipä niskaa tai ei. Matot sentään jätin puistelematta...

1 kommentti:

  1. Pretty fairy on that fab starry background! Thanks for joining us this week at Passion for Promarkers! Lisa x

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!