Lukijat

torstai 2. tammikuuta 2014

Sukset suihkimaan - ainakin kortissa

It's all about Vintage and Beauty # 59   Mies tai miehet - Man or Men
Winter Fun!
Nykyään eläkkeelle jäädään entistä paremmassa kunnossa. Eli on ihan paikallaan toivotella liikunnallista tulevaisuutta herrahenkilölle joka koko ikänsä on tykännyt hiihtää, luistella, juosta, vaeltaa ja olla muutenkin aina menossa.

Miksipä ei niitä harrastuksia jatkaisi kun on entistä enemmän aikaakin!
 
Hauska retrokuva löytyi netistä. Lisäsin siihen vain tekstin. Raamitin kuvan ruskealla. Taustana kirjepaperia. Koristeina kolme ohutta pahvitähteä ja niiden keskellä jokaisessa kolme sinistä timanttia. 
***
Vuosi vaihtui aika sumuisessa säässä joten ilotulitus näkyi aika vähän mäellemme. Muutama tähtisade ja -suihku sentään ponnahti selkeämpään aukkoon taivaalle ja meidän iloksemme.

Kerrankin ei tarvinnut toppahyntteissä palella sormet ja varpaat jäässä! Grillissä oli kyllä tuli luomassa lämpöä ja kotoista tunnelmaa. Istuksittiin syömässä perinteisiä nakkeja ja perunasalaattia ja puolilta öin kilisteltiin maljat.

Kyllä vuoden vaihtuminen on aina jotenkin sykähdyttävä tapahtuma!

No nyt on sitten taas vuorossa arki ja totutellaan uuden numeron kirjoittamiseen :) Aika kivasti on tämä vuosi lähtenyt käyntiin, jos toki ei edellisessäkään vuodessa mitään valittamista ollut.

Ainoa pyyntö olisi, ettei noita myrskyjä tulisi  tälle vuodella.
 
Lupauksia en tehnyt mutta ajattelin, kuinka onnekas olenkaan ja toivoinkin muistavani aina välillä kiittää siitä. Ajatuksissani olivat tietenkin oma rakkaani ja lapseni perheineen. Heillekin toivoin sydämestäni onnea ja hyvää uutta vuotta.

1 kommentti:

  1. Sinä se löydät kaikkea kivaa netin syövereistä ja sitten tekaset niistä tosi hauskan kortin ;-D
    Oikein mukavaa alkanutta vuotta sinulle :-))

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!