Lukijat

lauantai 11. tammikuuta 2014

Sadepisaratyttö ATC

Enkulin haasteet 1/2014   Juha Tapio: En mitään, en ketään
Sadepisaratyttö - Raindrops Girl
Kauniissa laulussa poika haikailee sateessa tyttösen perään kun ei kukaan, eikä mikää muu saa rakastumaan eikä rakastamaan. Niinpä yritin laittaa hänen ajatuksensa ATC-kortiksi.

Ihan sellaista kuin halusin, en (tietenkään!) kortista saanut kuin kuvitelmissani mutta idea siitä näkyy varmaankin.

Taustana kesäinen rantapuu joka kuvastuu veteen. Raastoin hiukan kuvan pintaa hiekkapaperilla raitaiseksi, että näyttäisi satavan. Pisarat tehty Glossylla ja myös pisaranmuotoon leikattu tyttönen sillä päällystetty. Kun laitoin noin isot pisarat, en hoksannut, että ne valuvat... Siksi epätasaiset ja jopa hajonneet.
***
Laiska lauantai jolloin en tee mitään työksi kutsuttavaa! Ihanaa. Laiskottelu onkin mielipuuhaani ja olen siinä jo aika hyvä :)

Kauppareissu aamusella ja jutustelua entisten naapureiden kanssa aika raakeassa tuulessa. Mieltä lämmitti naapurisuhteen säilyminen vaikka muutosta jo jokunen vuosi. Sovimme tapaamisesta keskiviikkoillaksi, että saamme enemmän juteltua kuulumisia.

Uuni puita täyteen. Tuuli on viilentänyt huoneet tehokkaasti. Koko yön moikui ja jylisi ja kattopellit ryskyivät. Liiterin ovet olivat selällään, muiden ulkorakennusten sentään kiinni. Maa on valkoisena ja tiepohjat kovia ajella.

Harkitsen uusintalämmitystä vielä illalla.

4 kommenttia:

 1. Aivan ihana tunnelma kortissasi ja kivat värit. Kiitos vierailustasi blogissani

  VastaaPoista
 2. IIHANA. Voisinko saada tämän, jos on vapaa. (minulla on vapaisiin kortteihini linkki sivupalkissa hevosen kuvassa.)

  Kivaa, että tulit mukaan ja onnea onnea arvontaan

  VastaaPoista
 3. Todella upea. Tässä on kaikki eikä yhtään liikaa.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!