Lukijat

lauantai 18. tammikuuta 2014

Rokimpaa ja ronskimpaa

I Love ProMarkers #202   Hot Colours - Kuumia värejä
You're HOT - You Rock
Kuumaa kamaa niinkuin nuoret sanovat :) Kuumissa väreissä rokimpaa menoa tällä kertaa. Alimmaisena hyllypaperia. Mustalla raamitin leimakuvan, että erottuu kaikesta värikkyydestä. Samaa aluspaperia ohuina juovina leimattujen nuotistojen väleissä. Laitoinpa palasen aluspaperia kitarankin koteloon!

ProMarkers: Barry Red, Lime Chest, Gold, Orange.
***
Kylmyyttä riittää. Eli pakkasen puremina ollaan. Onhan luonto toki kaunis kun ulos katsoo ikkunasta mutta ei sinne kovin innokkaasti ole menossa.

Käväisimme pikaisesti heti aamusta kaupoilla ja Apteekissakin, että sain Mobilatia tuohon yhä vain kipuilevaan niskaani. Sitä on nyt hierottu kahdesti ja tuntuu vain intoutuvan mokoma :(
 
Ainoa asento jossa niskaan ei koske on pään riiputtaminen polvissa kädet roikkuen maata kohti... Ei siis kovin työteliäs asento.

Olenkin ottanut rauhallisesti koko päivän. Puitakin kävin hakemassa vähän kerrallaan muutamaan otteeseen, ettei painoa liikaa. Ristikoita toki olen ratkonut ja kortteillut mutta mitään työksi kutsuttavaa en ole edes yrittänyt tehdä.

Kukkien kastelu taisi olla raskainta tänään...

Ihailin aamusella komeaa kuuta. Se oli kalpea kuin lakana ennenkuin alkoi olla puiden latvojen tasalla. Silloin se leimahti liekkeihin ja oli ihan oranssin värinen! Samaa värisenä mutta isompana pallona aurinko laski puiden taa iltasella!

4 kommenttia:

 1. Upea kortti, samoin tuo keiju.

  Osta apteekista Voltaren 22 geeli (vahvempi ja saa ilman reseptiä). Se ainakin on auttanut minulle. Paranemishalit

  VastaaPoista
 2. Great card. I Love the colours.Thanks for joining us at I Love ProMarkers this week Hope to see you back again soon. Hugs from Lisbeth

  VastaaPoista
 3. That rocks ,great card! .Thank you so much for entering our I ♥ ProMarkers challenge this week.I hope you return next time!
  Hugs Gudrun DT

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!