Lukijat

keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Ovi auki ystävälle

Korttisirkus haaste #11   Ystävänpäiväkortteja
Door is always open for a Freind
Taustakuvana kaksi piirrosta vanhasta kirjasta. Tekstit tein Dymolla. Tuli jotenkin sarjakuvamainen lopputuloksesta, niin nuo isot kirjaimet näyttävät tässä oikeilta.

Varsinaista kuvaa värittelin vain vähän, että se erottuisi taustasta mutta ei liikaa.
***
Vaikka nykyisin yhteydenpito toisiin ihmisiin on tehty mahdollisimman helpoksi kaikenlaisilla vempaimilla, ei se kuitenkaan paljoa auta jos on huonomuistinen. Lapsenlapseni nimmarit oli eilen mutta enhän minä sitä muistanut!

Vaikka kalenteri, johon olen alleviivannut nimen on tässä vieressä pöydällä... siihen vain olisi pitänyt katsoa.

Anteeksi! Luulen kuitenkin, että lapseni ja lapsenlapseni tietävät olevansa aina mielessäni vaikka en heidän tärkeitäkään päiviään aina oikeina päivinä muistaisikaan. 

Laitoin äskettäin onnittelut jälkikäteen  naamakirjaan, kun hoksasin vilkaista mikä päivä tänään onkaan, eli mille päivälle päivään kuvat jotka siirsin kamerasta käsiteltäviksi.

Laskujen lähettäjät tuskin ilahtuvat kun unohdan maksupäivän. Tuskin heitä ilahduttaisi vaikka sanoisin muistaneeni edellisellä viikolla, että pitäisi seuraavalla maksaa ja sitten unohdin kun se seuraava viikko tuli... Niinkin on tapahtunut. Siis, että olen unohtanut maksaa ajallaan...

Suurin osa laskuista menee suoraan tililtä - onneksi! - mutta aina silloin tällöin on jotain jotka pitää muistaa naputella koneella.

Aurinkoista tänäänkin mutta kylmää viimaa suoraan naamaan postia hakiessa. Tuntuu ihan yhtä kylmältä kuin eilen vaikka mittari näyttää pari astetta lämpimämpää ja ikkunoiden läpi aurinko suorastaa kuumottaa.

Saisi tämä talvi leudontua ja pian loppuakin minun puolestani. Alkaa jo olla vanha vitsi, että pitää turata päälle kamalasti hyntteitä jos haluaa vaikka ihan lyhyeksikin aikaa ulos mennä.

Mutta kauniilta luonto näyttää pitseissään!

5 kommenttia:

 1. Todella upea kortti. Olet oikeassa, sarjakuvatunnelma.

  VastaaPoista
 2. Hieno kortti ystävälle......kai tämä on se kortti joka osallistuu kökkään.
  Kiitos Mervi osallistumisesta ja onnea arvontaan.

  VastaaPoista
 3. Kaunis kortti, ja kivasti ideoitu - dymo-teksti tuo kivasti kontrastia korttiin, ja näyttää hyvältä.

  VastaaPoista
 4. Kiva kun lähdit Korttisirkuksen haasteeseen mukaan!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!