Lukijat

tiistai 14. tammikuuta 2014

Neljä keltaista ATC-korttia

Inspiration haaste #1   Keltaista ja ABC alkuiset

Kiireiselle katsojalle tässä kaikki yhdessä
All Yellows together - if youre in a hurry...
Kun pyydettiin tekemään kortti per kirjain halusin tehdä vielä yhden jossa kaikki kirjaimet ovat mukana

Aapinen on tärkeä - siinähän on järkeä
A -Aviopari - Kannan rakkaani kynnyksen yli
B - Baby - Suloisista suloisin
C - Card - Keltainen ruusu on uskollisuutta
Siinäpä koko liuta ATC-kortteja!
***
Pakkasta riittää ja kuu kumottaa keltaisena ja pyöreänä. Katselin keittiön ikkunasta kun se nousi. Olimme juuri kahvittelemassa. Upealta näytti. Ei vaan voi olla ajattelematta samalla kuinka moneen ihmiseen se vaikuttaa - kuuhulluus iskee...

No me muut olemme sopivasti tai sopimattomasti, mistä kantitilta katsottaneenkin, hulluja muuten vain aina, eikä vain kerran kuussa.

Mielestäni ripaus hulluutta tekee elämästä rohkeamman ja arjesta mielenkiintoisemman. En tarkoita mollata ketään, vaan puhun ihan itsestäni.

Tänään olen jatkanut loputtoman tehtävän teekmistä eli siivoillut työhuonetta. Nyt saivat käärepaperit kenkää. Ainakin suurin osa niistä. Keräilen kaikki lahjapaperit ja kukkapuskapaperit ja ties mitkä kääreet. Ronskisti lajittelin ryppyiset, revenneet ja muuten kamalat roskiin ja pienet sileät ja kauniit ja toivon mukaan käyttökelpoiset laitoin yhteen hyvin ohueen pinoon.

Siirtelin myös tarjottimia joilla on sekalaista kamaa pienissä rasioissa sen verran, että sain niiden alta pyyhittyä pöytää. Pientä nöyhtää ja ohuen ohuita papaperisilppuja löytyy joka paikasta vaikka olen imuroinut aina kun lattian myös näkyvän pöytäpinnan. Se vaan, että sitä paljasta pintaa ei yleensä kovin paljoa ole...

Myös joulutavaraa löytyy yhä vaan ja ne laitoin muiden joulujuttujen kanssa samaan laatikkoon ensi joulua odottelemaan.

Huomenna aion kurkata pöydän alle. Tuskin siellä ihan mörköjä asustaa mutta ainakin tuntemattomia tavaroita todennäköisesti jotka olen luullut ikuisesti kadottaneeni. Toivon niin!
 ***
Haluan kiittää kommentoijia ja täällä kävijöitä ja toivottaa tervetulleeksi katsojan numero 34! Tavataan taas!

2 kommenttia:

  1. Saahan sitä tehdä toki useammankin. Itseasiassa ainoa olet, joka tehnyt neljä atc:ta, mutta vaikka kuinka innoissani olenkin, että inspiroiduit näin, en silti voi antaa lisäarpoja, mutta annan kunniamainintaa ja kiitosta. :) Romanttista, kaunista ja keltaista. :) Kiitos!

    VastaaPoista
  2. Hienoja kortteja kaikki tyynni.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!