Lukijat

keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Musiikkimies

Allsorts Week 240   Free & Easy - Vapaa valinta
Happy Birthday
Saksofoni soi miehen juhlan kunniaksi. Nettikuvalla jälleen. Kohokuvioin alimmaisen pahvinpalasen pyörylöillä ja hinkkailin kuvioita esiin mustalla.

Kohokuvioin vielä nuotistojakin ja nekin saivat mustaa niskaansa. Leikkasin nuotistot irrallisiksi koristeiksi. Pianonkoskettimet nettikuvan osa.

Jopas passaa alkaa juhlimaan!
***
Maa valkoisena kun heräsimme. Päivän mittaan autonikkunat tulivat näkyviin, eli lumi alkoi sulaa hiljakseen vesisateessa. Harjasin auton päältä enimmät loskat, jos vaikka yöllä jäätyisivät muuten mahdollisessa pakkasessa... Kuralle en mitään mahtanut. Auto näyttää tosi likaiselta kaiken vesiloskan ja hiekkateillä ajelemisen jäljiltä.

Taas päivä jolloin köpeksin sisätiloissa enimmäkseen. Olen alkanut ihka uuden harrastuksen. Kuuntelen radiota päivällä! Eikä siinä kaikki, minä myös tanssin musiikin tahdissa ja välillä jopa käsipainojen kera!! Luin nimittäin joku aika sitten kauhistuttavan tiedon, että 65 täytettyään ihmisen lihasmassa hupenee 40% vauhdilla! Eihän minusta jää parin vuoden kuluttua mitään jäljelle!!!

Siispä uutta hauista metsästämään oikein vauhdilla. Tänään neljä puolen tunnin jaksoa kortteilun (ja syömisen) lomassa. Kaksi niistä punttien kera. Kyllä siinä hien saa aika nopsaan pintaa :) Sitä paitsi se on hauskaa.
 
Pitäisiköhän mitata hauiksen ympärys ja tarkistusmitata vaikkapa viikon kuluttua? Jos vaikka saisin ihan tieteellistä näyttöä tuloksista...

4 kommenttia:

 1. Todella upea kortti. Kerrohan miten hauiksen ympärysmitta kehittyy, josko vähän komppais harrastustasi. Minä jatkan taas huomenna syvimpien lihasten metsästystä ja rintaliiviläskitkin saavat taas huutia ;)

  VastaaPoista
 2. Upea kortti miehelle!
  Mun lihasmassan kasvatus on jatkuvasti vastatuulessa kun joku paikka aina hajoaa vaikka kuinka varovasti aloittelen:( Mutta sulle tsemppiä! Muista tankata myös proteiinia;)

  VastaaPoista
 3. Great design for a music lover, thanks for joining in at Allsorts this week. xxx

  VastaaPoista
 4. just popping by to thank you for entering our challenge at Allsorts with your lovely project!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!