Lukijat

perjantai 24. tammikuuta 2014

Lumimaisema pahvilla ja ATC-vaihto

P*skarteluhaaste #217   Bingorivini: Sininen - harmaa - kraft
Winter Wonderland!
Pahvinpalasia taas hyödynnety :) Alimmaisena isompaa aaltoilua, sitten hiukkasen ohuempaa. Revin tuota ohkaista esille sileän pintapahvin alta. Leimakuva väritetty ProMarkereilla ja päälle töpötelty lumiainetta.

Myös kuusessa kosolti lunta päällä. Pikkuiset hiutaleet boordileikkurin 'roskia'.
***
Sain jo jokin aika sitten Merisiniltä ATC-kortin ja lähetin hänelle omani. Aiheenamme tällä kertaa oli miehelle/miesten mieleen. Merisiniltä tuli kortti jossa monenlaista miehelle lahjaksi sopivaa .
Minä pistin niin överiksi kuin olla voi ja ajattelin, että jos kerran lahjaa hommaillaan, niin auto sen  tottakai olla pitää :)
-Miehen mieleen -
Sillä eiköhän joka mies ihan oikeasti tahtoisi jonkinlaisen menopelin, olipa se sitten Ferrari tai Jeeppi tai vaikka mikä kenellekin se juuri ainoa oikea auto onkaan! Tämä menopeli on siis haave vain ja senmukainen on reteä taustakin...

Kiitos Merisini kortista ja sen mukana tulleista herkuista!
***
Aurinko alkaa jo sulatella päiväsaikaan puiden kaunista pitsikoristusta mutta vielä sitä varjopaikoissa on. Hauskoja värivalojakin voi nähdä kun sattuu kamera olemaan sopivasti käsillä auringon alkaessa laskea.
Aivankuin osa puista olisi tulessa. Kuva vain kalpea aavistus aidosta. Minulla on kyllä hyvä kamera, en vain osaa sitä oikein käyttää. Yritän kyllä! Eikös sitä sanota, että harjoitus tekee mestarin joten kun sitkeästi otan kuvia aina vaan lisää, voin joskus jopa onnistua saamaan juuri sellaisen kuin haluan!

5 kommenttia:

 1. Ihanat maisemat kaikki. Ihanaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
 2. Tosi kaunis kortti, tuo pohja sopii hyvin;-))m

  VastaaPoista
 3. Tosi upea kortti, tuo pieni rosoisuus on kivan näköistä!
  Kyllä sitkeä harjoittelu auttaa kameran käytössä, ainakin itse olen huomannut sen pidemmällä aikavälillä. :) Hieno tosin on kuva tuollaisenakin.

  VastaaPoista
 4. Upeaa rouheutta ja ihanat värit!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!