Lukijat

tiistai 21. tammikuuta 2014

Lokoisia eläkepäiviä

Simon Says...  Emboss it - Kohokuvioitua
So Gosy...
Kahta kohokuviointia taustalla. Samantapaisia koukeroita ääriviivoja myöten leikatun leimakuvan alla. Kaikkia hinkkasin sinisellä leimavärillä.

Leimakuvan väritin tavoistani poiketen akvarellikynillä. Kasvoista tuli liian tummat, kun minulla ei ole  vaaleampaa ruskeaa kynää. Muuten olen aika tyytyväinen väritykseen. Halusin siitä sumuista ja haileaa.

Metalliset kulmat antavat vähän ryhtiä kaikelle pastellille,
***
Vihon viimeiset hieronnat - toivon mukaan! Nyt alkaa niska jo tuntua melkein omalta :) Sain vielä mukaani pippurilaastareita, joilla voi kuumentaa kipukohtaa tarvittaessa. Kuuma kun tuntuu mukavalta ja rentouttaa. Ajattelin laittaa kokeeksi aamulla ensimmäisen. Onko kenellä kokemusta moisista?

Aamun -20 asteinen kylmyys on vähentynyt -12 joka sentään on jo melkein siedettävää. 

Kauppareissu Parikkalan Tokmannille ja Simpelen K-kauppaan. Matkalla ehdimme toki kahvittelemaan kylään. Siellä herkuteltiin ensin juuri uunista otetulla ternimaidosta tehdyllä herkulla ja itsetehdyllä raakasuklaalla.

Kotosalla vain kevyttä kotityötä. Armaani haki puut tänäänkin. Minä vain kortteilin ja uitin jouluruusua joka kukkii yhä vaan mutta nyt oli nuupahtanut aika pahasti. Kylmässä vedessä seisoskeltuaan nosti melkein kaikki kukkavanat tomerasti pystyyn.

Toivon saavani sen pysymään hengissä kevääseen asti ja kun lumet sulavat istutan sen ulos. Sama koskee pelakuitakin. Nekin ovat vielä hengissä! Jos jaksaisivat kevääseen niin hieno juttu! Ulos en niitä toki istuta, siis kukkapenkkiin, vaan laitan takaisin verannan ikkunoille jossa ne viime kesänkin olivat. Pidän peukkuja!

Ostin jo lisää kukkaravinnetta ja alan sitä antamaan seuraavalla kastelukerralla. Jos siitä tomeroituisivat.

2 kommenttia:

 1. Adorable card!! Love that sweet image and soft coloring!

  Thank you very much for joining us this week at the Simon Says Stamp Wednesday Challenge Blog!

  hugs...
  Melissa

  VastaaPoista
 2. Ihana kortti! :)

  Seuraa uutta kauppani blogia ja osallistu kolmen upean palkinnon arvontaan. :)

  Sunflowerfield Designs blog

  Kiitos!

  Vanja

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!