Lukijat

torstai 30. tammikuuta 2014

Lintuset oksallaan

Sketchy Colors #195   Green, Blue, White - Vihreä, sininen, valkea
Blue Birds
Kevättä kortissa jos vaikka se siitä tulisi lähemmäs... Käytin vihreitä kirjoituslehtiön sivuja joissa ohut valkoinen juovitus, milloin pysty- milloin vaakaviivoin. Leimailin kiekurarivejä jokaiseen, myös stanssattuun raamiosaan.

Linnut ja kukkakasat nurkissa on väritetty ProMarkereilla. Tekstipaperi myös leimailtu ja sen nurkat leikkattu kuviosaksilla.
***
Pakkanen paukkuu nurkissa ja viima tuntuu kasvoilla. Tosin en ole paljoakaan ulkosalla viihtynyt. Vain autoon ja autosta kauppoihin ja takaisin autoon ja sisälle kotiin :) Kävimme Parikkalassa Tokmannilla,  kirjakaupassa rautakaupassa ja jopa kirpparilla pikaisesti. 

Simpeleeltä ruokakaupan, postin ja apteekin kautta kotiin. Ai niin ja tottakai pistäydyimme herkuttelemassa kun kerran kaukana kotoa olimme - Karpalossa kahvilla ja laskiaispullalla.
 
Tänään kortit syntyivät helposti. Joskus ne aivankuin itsekseen putkahtavat lähes valmiina ideoina. Ei kuitenkaan tuo ylläoleva. Sitä hieroin parisen päivää, eikä vieläkään tullut sellainen kuin alunperin aioin... Oli siis niitä kortteja jotka pistävät hanttiin koko ajan. Mikään ei kelvannut. Vaihdoin papereita loputtomasti ja jopa leimakuvaakin kolmesti... No saa olla tuollaisena kun en muuksi saanut muutettua.
 
Ostin rautakaupasta suikutettavaa lakkaa jota aion kokeilla tapettikuviin. Ne kun mustaavat sormet tehdessä ja varmaankin toiset kortit jos pinoon laittaa. Voihan olla, että se on juuri se viimeinen mikä niistä puuttuu, siis ulkonäöllisesti. Tai sitten viskaan roskiin mokomat vastarannankiisket.

4 kommenttia:

 1. This is a wonderful card,lovely image and great papers!
  Thank you for joining Sketchy Colors this week and good luck!
  Hugs,Kari :)

  VastaaPoista
 2. Herttaisen kesäinen kortti. Ihanat värit.

  VastaaPoista
 3. Kaunis kortti. Mukavaa alkavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 4. Kaunis ja harmoninen on korttisi, kyllä se miettiminen kannattaa. :) Itse teen harvoin kortin valmiiksi illassa, mutta viikonloppuna syntyy enemmän jo asioita.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!