Lukijat

keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Kortti miehelle ja retkiluistelukuva

For a very Succesful Man
Nuoret miehet rynnivät urallaan hurjaa vauhtia eteenpäin. Aivot kuin tehokkaista tehokkain tietokone - joskin tähän olen laittanut rattaita. Rattaat pyörivät ja pyörittävät maailmaa.

Nettikuva on kopioitu karheapintaiselle tapetille.  Kuvan alla revityin reunoin toisenlaisin kuvioin oleva tapettipalanen. Kolmatta karheakuvioista tapettia leimailin noilla rattailla, kahta eri kokoa. Ihan alimmaisena maanantaisen Savonlinnanreissun tuliaispaperia Suomalaisesta Kirjakaupasta.
***
Armaani teki mönkijällä ja etulevyllä töitä jäällä ja tuloksena reilunpituinen retkiluistelurata. Sitä testailtiin tiistaina kun aurinko helotti ja lämmitti kivasti. Minä toimin valokuvaajana, joten älkää odottako ihmeitä :)
Kuvassa oma armaani suihkimassa kohti kameraa. Rata kulkee Pitkäjärjen rantoja tehden mukavan kokoisen lenkin. Harmi, että tänään on niin kylmä, ettei luistelua kannata ajatellakaan! Mittari näytti aamulla 21 miinusta!!

Minua ei luistimille saatu. Olen armoton pelkuri, en niinkään pelkää luistimia, päinvastoin, rakastan luistelua, tosin kaunokeilla. Vaan tuo jää on minulle sellainen pelon paikka, että vain ihan pakon edessä sille astun.

Tätä kuvaa varten jouduin kävelemään viitisen metriä jään päälle ja pelkäsin koko ajan. Jää paukkui ja tärähteli ja piti meteliä!!! Kamalaa. Seisoin mönkijän vieressä ja pelkäsin railon aukeavan ja nielaisevan minut ja vempeleen minä hetkenä hyvänsä.

Ei auttanut tieto jään paksuudesta (20senttiä), ei sekään, että armaani oli aurannut mönkijällä radan, eikä ollut uponnut. Ei sekään, että naapurit ovat pilkkineet ja verkkoja laittaneet ja kulkeneet jäällä jos millasilla välineillä ihan ilman havereita jo jonkin aikaa.

Lujalle maalla päästyäni olin hyvin helpottunut. Selvisin hengissä!

Tiistai oli pitkästä aikaa Teboilin tanssipäivä. Siellähän toki on tanssittu joka toinen tiistai ties kuinka kauan mutta minä en sinne ole ehtinyt sitten viime vuoden alkupuolen. Nyt halusin lähteä katsomaan mitä siellä puuhaillaan, niin moni oli sitä kehunut.

Lattia on isompi kuin Lohikontissa ja tehty laatoista. Muutama laatta on hippusen korkeammalla jostain reunasta ja sattui ikävästi korkoon välillä. Liukkautta laitettiin ihan aluksi, kahviporoja vanhaan malliin :) Hyvin toimivat!

Vain yksi nainen oli orkesterina, lauloi ja soitti kuin kokonainen orkesteri!!!

Iltapäivä hujahti nopsaan kun tanssittajia riitti ja musiikki oli hyvää. Vain taukojen aikana soitetut kappaleet saivat pitkän miinuksen. Soivat hiljaa ja lähinnä swingiä ja jazzia. Kukaan ei edes yrittänyt tanssia. Toki ymmärrän, että tauot ovat ostoaikaa, siis tuottavia talolle, mutta me jotka tulimme tanssimaan, saimme kärvistellä vartin joka tunnista...

Myös hyvin hämmentävä oli se, että soitto lopetettiin heti puoli kahdeksan jälkeen vaikka ilmoituksissa lukee, että tanssiaikaa on 16.00 - 20.00.

Mutta hauskaa oli, ei noita miinuksia kannata muistella. Ehkä ensi kerralla soitetaan pitempään ja tauoillakin tanssittavia kappaleita. Ainahan voi toivoa :)

Tämä päivä on mennyt sisähommeleissa. Kortteilua ja kahvittelua. Armaani haki niin postin kuin puutkin. Minä siis vain löhöilen ja nautin hänen hyvästä seurastaan, mikäs sen mukavampaa!

3 kommenttia:

 1. Upea kortti. Ei olisi minullakaan pitkä matka jäälle, mutta eipä ole vielä tullut mentyä. Mieli kyllä tekisi.

  VastaaPoista
 2. Tosi upea kortti, tykkään tekstuureista!

  VastaaPoista
 3. A really great card, ideal for a man! Thanks for joining us at Sketch Saturday!
  ;-) Alex H.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!