Lukijat

lauantai 25. tammikuuta 2014

Kellot käy ja aika kuluu

I Love ProMarkers #203   For the Boys - Pojille
Happy Birthday
Kellot käy ja synttärit lähestyvät miesihmiselle. Ei tasavuosia mutta kuitenkin! Ei numeroa näkyviin, eikä kukkia, eikä mitään 'turhuuksia' :)

Alimmaisena kuviollista kirjeensisustaa, sitten punaista käärepaperia revittyin reunoin, harmaata käärepaperia,  revittyä sekin, sekä rutattuna ja mustalla hinkattuna.

Akvarellipaperille leimailin rattaita ja kelloja ja tuon mikä se sitten onkin jossa paljon asteikkoja. Tekstit Dymolla. Värittelin hiukan ProMarkereilla punertavan ruskeilla sävyillä. Tosin kuvankäsittely vei osan väreistä...

ProMarkers: Blush, Oatmeal, Cinnamon, Rose Pink, Coral
***
Viikonloppu ja kauppakierros. Tosin se meidän tapauksessamme tarkoittaa yhtä ruokakauppaa ja Kirjaston seinäluukkua, johon pudottelin lainaamani kirjat, kun olin ihan perjantaissa ja otin ne mukaan ottaakseni uusia. Vasta pihalla hoksasin erehtyneeni päivässä. Ei ollut auki, ei tietenkään.

En siis saanut tilaamaani kirjaa josta sain ilmoituksen, että voi hakea, enkä uusia kirjojakaan. Onneksi sentään ruokakaupasta voi ostaa viikonvaihteen Iltalehden ja siinä riittikin lukemista pitkäksi toviksi, vaikka en ihan jokaista sivua kokonaan lukenutkaan.

Ristikot tein siltä istumalta kaikki ja sudokut päälle. Oli ihan liian helpot - taas. Pitääköhän alkaa opettelemaan Ilta- Sanomien ristikoita?

Aina joskus ostan Iltiksen kun 'omani' on loppunut ja tuskailen sen ristikoiden kanssa. En ollenkaan osaa ajatella niin merkillisen mutkikkaasti kuin niissä ekstra vaikeissa ristikoissa pitäisi.

Iisakin ristikoista, joita ostan aina kun ilmestyy, ne visaiset osion  vihoviimeiset tuottavat nekin päänvaivaa mutta ovat sentään ratkaistavissa. Helppoja ristikoita en viitsi edes vilkaista, ovat niin tylsiä.

Pitää taas käydä omien kirjahyllyjen kimppuun ja etsiä sieltä luettavaa. Ainakin vasta armaani lahjaksi saama kuvitettu Kalevala on riittävän paksu viikoksikin!  ...ja on siellä varmaan yksi jos toinenkin kirja jonka voi lukea uudelleen.

2 kommenttia:

  1. Ihanan yksinkertaisen tyylikäs kortti miehelle.. tykkään! :)

    VastaaPoista
  2. I love this card, perfect for a male birthday, thanks for joining us at I ♥ ProMarkers.

    xx

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!