Lukijat

sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Kaunotar kukkien keskellä

Korttisirkus haastaa #10   Valkoinen/kerma - White/Cream
You're so beautiful
'Seitsentoista vuotisna on neito kaunehin' voisi laulella tämän kortin saajalle. Upea vanhojen tanssien puku ja  hiuskoriste kaunottaren yllä.

Alimmaisena kohokuvioitua tapettia, kerman ja valkean väreissä. Kukat valkeat, valkein puolihelmin. Neitokaisen kuvastakin löytyy vaadittuja värejä.
***
Tanssittu on ja kakkua syöty. Tosin kakkua tarjottiin kylässä ja tanssit tanssittiin Nuorisoseuran talolla. Voi sieltäkin kyllä kahvia ostaa mutta pullan kera vain. Jätin väliin kun olimme jo herkutelleet paremmalla :)

Mutta tansseja ei jätetty väliin, niin harvoin tällä kylällä sitä herkkua tarjotaan! Harmi vain, että vain noin 30 muuta oli tullut paikalle. Tuplasti sinne olisi hyvin mahtunut. Iso lattia tanssijoille ja reunoilla tuoleja istua. Erillinen puffettipuoli pöytineen ja eteiseenkin sai takit ja vaihtokengät hyvin mahtumaan. Siistit isot vessat aina plussaa.

Hyvin soitti H-Hetki! Laulajana entinen kunnanjohtaja! Hieno matala, pehmeä ääni hänellä. Pojat soittavat seuraavaksi tiistaina iltapäivätansseissa Teboililla. Sinne kyllä silloin kannattaa suunnata.

Lunta on satanut harvakseltaan. Sellaista höyhenpölyä. Isoja hiutaleita jotka puhaltamalla haihtuvat ilmaan! Olen lakaissut pariin kertaan portaat. Auton päältä vei tuuli ja loput tuulilasinpyyhkijät :) Pakkasta ja turhan kylmä tuuli.On siis ihan oikea talvikeli.
 
Samalla kun toivottelen mukavaa loppuiltaa jokaiselle, toivotan tervetulleeksi sivulleni seuraajan numero 33

1 kommentti:

  1. Kiitos osallistumisestasi Korttisirkuksen haasteeseen:)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!