Lukijat

torstai 23. tammikuuta 2014

Kaihoisaa violettia

It's all about Vintage and Beauty #60   Kohokuviointi - Embossing
Thinking of You
Violetti pohjakartonki sai kohokuvioinnikseen kiekuroita. Kuvan alla netistä löytynyt mustavalkea kuva, jota kohokuvioin auringonsäteillä ja sinistin ja mustasin ja laitonpa jokusen valkoisen geelitiplankin sinne tänne, vaikka ne eivät kuvasta näykään...

Kukkanen koottu kolmesta eri kokoisesta. Ne kohokuvioitu pienillä kukilla ja mustetettu sinisellä ja mustalla. Keskustana iso tumma violetti timantti.

Kaihoileva neitokainen nettilöytö.
***
Aurinko paistaa ja linnut laulavat. Tai siis eivät kyllä laulele, joskus kuulee hätäisen tirskahduksen korkeintaan, mutta kaunista on!

Käppäilin pikkuisen ulkosalla nauttimassa ja samalla hain postit tietenkin tienvarren laatikosta. Eipä paljoa ollut. Paikallislehti sentään ja pari mainosta. Joskus kyllä ihmetyttää tuo mainosten määrä. Onko ihan toteen näytettävää lisäystä myynnissä niiden perusteella?

Meille esimerkiksi tulee kaksi jopa kolmekin kertaa viikossa supermarketin mainos vaikka sellaista ei ole sadan kilometrin säteellä! Eikä ikinä, koskaan ole niiden mainosten perusteella ostoksille lähdetty.

Jotenkin järkevämmältä tuntuvat lähikauppojen mainokset, tosin ei niitäkään tarvitsisi kahdesti viikossa tulla kuten nykyään.
 
Tietysti tahtoisin postilaatikon täyttyvät minulle osoitetuista kirjeistä, korteista ja muista muistamisista, jos siis voisin määrätä :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!