Lukijat

sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Jäistä kauneutta luonnossa

Askartelupajan haaste #27   Kuura/Jää
Everybody-Art-Challenge 261   Schnee - Snow -Lumi
Warm Wishes
Kun pakkanen paukkuu voi sen melkein kuulla! Ainakin jääpeite suorastaan vaikeroi. Leimakuva on kyllä kesäinen mutta kun laitoin sen päälle lumiainetta, käy kyllä ihan pakkaspäivän kuvasta.

Aprikselta saamani upea hiutaleboordi sai sekin lumiainetta päälleen kuten Tuulimarjalta saamani jääpuikotkin. Niitä hipaisin sinisellä Mementon silmämallisella leimasimella kuten tekstipaperiakin. Sen reunat leikkasin kuviosaksilla ja ruttasin paperin ennen mustetusta, että sain hienot kuviot aikaiseksi :)

Ihan alimmaisena on hopeanhohtoinen tapettipalanen.
***
Kiitokset Enkulille vihjeestä koskien niskaani. Kiitos sen ja hieronnan ja tanssimisen, on jo hippusen parempi olo. Puntit olen jättänyt rauhaan ja puita kantelen vain muutaman klapin kerrallaan sisälle, joten kohtapuoliin pitäisi olla parempi kuin uusi :)

Otin tänään lisää aurinkoisia lumimaisemakuvia omalta pihalta. Puut ja pensaat niin kauniita kuurapitseissään.
Kuvan otin puolilta päivin jolloin aurinko juuri ja juuri puidenlatvojen yläpuolella. Vanhan kaivonrenkaan vierellä juhannusruusupensaat jo auringossa mutta taustalla vain jokunen valojuova muuten sinertävässä hangessa. Usvaakin hiukan ilmassa.

Kävelin pienen lenkin ja kiersin puutarhan jokaisen omenapuun taimen. Ihan vaan kun jänikset mokomat juhlivat siellä juoksentelemalla ympriinsä. Jospa ihmisen tuoksu hiukan intoa vähentäisi ja menisivät muualle. Viime talvena uudet taimet melkein saivat kuolemaan järsimällä oksat ja rungon lähes paljaiksi.

Oli niin paljon lunta, että verkoista ei näkynyt kuin yläreunaa vähäsen joten pupusten oli helppo päästä puihin käsiksi - tai siis suiksi...

Naapuri on jo uskaltautunut jäälle kalaan, tosin tänään ei kuulemma onni potkinut vaan sai vain aurinkoa :) Onhan sekin jotain!

2 kommenttia:

  1. Upea kortti ja samoin tuo maisemakuva!
    Kiitos osallistumisesta haasteeseen.

    VastaaPoista
  2. Onpa ihana kortti.
    Hyvin tulee meidän talviesille kortista!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!