Lukijat

lauantai 4. tammikuuta 2014

Huipputyypille

I Love ProMarkers 200 Frame it - Kehystä se
Happy Birthday
Eikös laulussakin lauleta, että puuseppää aina tarvitaan? Ja varsinkin sellaista (mies)henkilöä joka osaa homman kuin homman ja tekee ne myös!

Kätevälle kaverille kortti jossa kuvana Artin monitoimimies.

Kohokuvioin pahvinpalasen renkailla ja hinkkasin sitä mustalla. Raamiakin olen mustannut ja vielä tekstiympyränkin piparireunuksia. Olen nyt tehnyt aikamoisen kasan mieskortteja ja niihin intoutunut laittamaan jos vaikka mitä härpäkettä :)

ProMarkers:Vanilla, Blush, Oatmeal, Baby Blue, Ice Grey2
***
Eilinen meni seikkaillessa Imatran kaupoissa. Kirppareita, Tiimari, Suomalainen Kirjakauppa, epälukuinen määrä vaateliikkeitä, kenkä- ja laukkukauppoja ja jopa kauppa jossa myydään siemeniä, kuivahedelmiä ja mausteita!

Viimeksi mainitusta en voinut lähteä pois ilman aitoa kanelia. Kas kun se meillä kaupoissa myytävä valekaneli onkin ihan myrkkyä maksalle!!! Hmm. No joka tapauksessa nyt voimme herkutella turvallisin mielin.

Tiimarin tavarat olivat niin paljon huvenneet, ettei oikein meinannut mitään löytyä mutta Suomalaisesta sentään timantteja muutama liuska ja armaalleni kirjan verran ratkottavia ristikoita.

Kenkiä, vaatteita tai kasseja en tarvinnut, enkä ostanut mutta mukana olin hengessä ja jopa kokeilin yhtä mekkoa seuran vuoksi.

Kirpparit olivat tyhjiä pöytiä täynnä joten rahaa säästyi niilläkin käynneillä. Vaan yksi elämys oli ylitse muiden: Löysimme ulkomaalaistaustaisen pitämän konditoriakahvilan jonka vitriini kirjaimellisesti notkui kakuista kahdessa kerroksessa ja yhtä paljon oli tarjolla suolaisiakin viettelyksiä!

Eniten aikaa vei valinta. Kas kun olisimme halunneet maistaa jokaista!!! Pitkän harkinna tuloksena minun lautaselleni valikoitui vadelmakakkupalanen ja toiselle lautaselle kolmen suklaan kakku. Siis minä söin vain sen vadelmaisen...

Pala oli kyllä kerrassaan herkullinen mutta niin iso, ettei enempää pystynyt syömään. Jokainen kakku oli koristeltu runsaasti ja joka palasella oli osa koristusta. Ruusuja, suklaakasoja, nauhoja, lehtiä, palloja... vaikka mitä. Sinne menemme ehdottomasti uudelleen ja viemme vieraitakin jos sattuu kohdalle :) Tälläisen herkkuhimoisen taivas!

Muutapa sinä päivänä ei ostosreissulla syötykään, joskin kotiin palattua piti saada vähän suolaista, miksiköhän?


2 kommenttia:

  1. Ihania kortteja olet taas tehnyt!!

    ...huomasitko "uuden" haasteeni.

    VastaaPoista
  2. Fantastic male card and love the way you have framed him, thank you for joining us at I♥ProMarkers this week
    Ruth x

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!