Lukijat

torstai 16. tammikuuta 2014

Good Morning Beauty

P*skarteluhaaste #216   Värittämäton leimakuva - Image without colors
Wake up ...it's your Birthday!
Herätys söpöläinen, on syntymäpäiväsi! Ja pikkuiset kuppikakkuset on koristeltu mitä kauniimmilla ja maittavimmilla päällysteillä. Eikö kannatakin nousta aamuauringon ensisäteiden valaistessa maisemaa ja lintusen luritellessa ihka ensimmäistä lauleloaan?

Hauskan leimakuvan olen saanut ylimääräisenä korttiringissä Aprikselta. Tarpeeseen tuli - jälleen kerran. Ilman hyviä kortteiluystäviä olisi moni kortti jäänyt tekemättä! Kiitos.

Alimmaisena kirjeen siniharmaata sisustaa kahdella eri kansiolla kohokuvioituna, auringon säteiden päälle kaulitsin varoen vielä lintusen oksalleen laulelemaan.

Vetelin keltaisella silmäleimavärillä ja sitten mustalla yli kohokuviointien. Leimakuva samalla siniharmaalla raamitettu ja vielä mustalla kuten koko kortti. Musta antaa ryhtiä ja saa muut värit paremmin esille.
***
Aurinko pilkahti puolilta päivin ja minä heti ottamaan kuvaa lumimaisemasta auringonkilossa!
Kuten näkyy, lunta on puutarhassa ihan kiitettävästi. Vielä ei pupuset yllä verkon yli omenapuiden oksiin tai runkoihin, onneksi! Niiden jälkiä näkyy joka aamu hangella ja jopa pihassa.

Eilen illalla herkuttelimme entisten naapureiden ylitsevuotavan tarjoilun lumoissa pitkälle iltaan. Luonto näytti auton valokeilassa satumaalta iltapimeässä. Oksat lumen peitossa kuin pitsiä!

Aamulla pakkasta -16! Eipä tehnyt mieli ulos, ei. Vaan rohkeasti painelin toppahousuissa ja pipossa postilaatikolle paikallislehteä hakemaan. Oli siellä mainoskin, ettei turha matka ollenkaan :) Puita kävin hakemassa kahteen kertaan. Ovat nuo koivuhalot niin painavia, ettei yhdellä kertaa saa kaikkea tarvittavaa tuotua. Leppä ja jopa satunnaiset kuusihalotkin menevät kyllä kerralla.

Kantelen puita ihan itse tuunaamillani kantokasseilla. Olen leikannut päätypalaset pois K-kaupan kasseista, niistä isoista kassin mallisista. On kunnon sangat ja tosi vahvaa ainetta. Nämä nykyiset kestäneet jo kolmatta vuotta! Puuklapit kun ovat eri pituisia niin siksi päät pitää olla avoimet. Saunalle tarvitaan lyhyitä ja kotiuuniin pitkiä.

Tänään katselin olohuonetta sillä silmällä, että jospa jotain siirrettäisiin toiseen paikkaan. Välillä tuntuu, että nyt on kaikki oikeilla paikoillaan vaan kun joku aika menee, ei huone tunnu toimivan ollenkaan! Ja sitten taas siirrellään! Tällä keinolla saa aina 'uuden' huoneen ihka ilmaiseksi :)

Huomenna siis siivoilen ja siirtelen!

10 kommenttia:

 1. Onpas tosi kiva kortti. Hauska idea. Meillä juuri nyt mittarissa -19,7°C, hrrrrrrrrrrrrrr....

  VastaaPoista
 2. Tosi maukas kortti, melkein voin maistaa tuon muffinsin ja tuoksuvan kahvin :)

  VastaaPoista
 3. Ihana kortti. Kauan kaivattu huurre tuli nyt meille. Eiln pilkahti aurinko - se rakas on siellä vielä.

  VastaaPoista
 4. Upea tausta, kiva idea käyttää kahta kohotaskua!

  VastaaPoista
 5. Oi mikä ihana leimakuva....hieno oivallus taas sinulta :-))

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!