Lukijat

perjantai 31. tammikuuta 2014

Glamouria kehiin

P*skarteluhaaste #218   Värilastu (sta värit korttiin)
What a Women!
Hän on nuori ja kaunis ja viettää synttäreitään. Tottakai myös kortissa on oltava Glamouria! Värilastun värejä löytyy taustapaperista kuin myös leimakuvasta joka kopioitu netistä tapetille.

Tapettia myös raamina toimiva revittyreunainen harmaa, ei sininen kuten huonossa valaistuksessa ottamastani kuvasta voisi luulla. Unikkokin on harmaa vaikka näyttää sinertävältä... Kaikkia papereita hinkkailin harmaalla reunoistaan ja vähän muualtakin.
***
Odottelen sään lauhtumista kuin kevättä ainakin :) Vielä aamulla oli yli 20 astetta miinuksia mutta äsken kun katsoin oli enää 14. Ja huomiselle luvattu lumisadekin näyttää kutistuneen tuprahdukseksi pariin otteeseen tulevan päivän mittaa! Jippii!

No huomisen sään näkee sitten huomenna mutta saahan sitä herkutella hiukan etukäteenkin?

Tänään kotosalla kortteillen ja lukien toissapäivänä aloittamaani paksua opusta. Sain sen loppuun jo eilen  iltamyöhällä  mutta lukaisin pari kohtaa uudelleen. On kyllä sellainen kirja jota voi ja täytyykin lukea kohta uudelleen. Niin paljon asiaa siinä on ja kaikki menee yli hilseen.

Idean suunnilleen tajuan ja tiedän tarinan olevan vain tarinaa mutta hyvin se tempaa mukaansa! Kyseessä on Laurie Frankel: Ikuisesti yhdessä. Suosittelen jos pidät todentuntuisista tarinoista.

Muu aika onkin sitten mennyt kotiaskareissa ja tietenkin ristikossa :)

8 kommenttia:

 1. WAU! Onpas upea kortti.. ja sisältää tosiaan Glamouria! Kaunis kokonaisuus! :)

  VastaaPoista
 2. Tyylikäs kortti! Ja naisellinen:) Tykkään!

  VastaaPoista
 3. Täältä löytyy taas niin kaunista :)

  VastaaPoista
 4. Onpas hieno! Upeaa kimallusta taustassa!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!