Lukijat

torstai 19. joulukuuta 2013

Yksi ruusu

Sketch Saturday #289   Any Sketch after #215 - Mikä malli vain #215 jälkeen
Sketch #256
Ruusu juhlistamaan syntymäpäivää välivuotena. Taustapaperina talvinen maisema jossa aurinko paistaa puiden takaa.

Laitoin ruusuun kimallusta, että se näyttäisi vähän jäätyneen oloiselta, onhan talvi ja pakkastakin. Kimallusta ja hileitä myös hiutaleissa. Alimmaisen valkoisen kartongin kuvioin nuotistoilla, kun kuvankin takana niitä on. Ehkäpä juhlavieraat kajauttavat onnittelulaulun!

Mallissa piti olla vielä nauhaa kuvan alla. Laitoin sydänboordia ja hopeajuovaista valkeaa harsomaista.
***
Hyvissä ajoin kirjoittelemassa, sillä illalla juhlimme pikkujoulun merkeissä. Paplarit päässä ja mielessä pyörii se iänikuinen ongelma: Mitä ylle? Onko ravintolassa kabinetin puolella kuuma kuin saunassa vai kylmä kuin ties missä? 

On nimittäin ihan uusi paikka, joten ei tietoa kenelläkään. Se asettaa vaatepulman ihan uusiin ulottuvuuksiin. Jos laittaa päälle kylmää ajatellen ja sitten onkin kuuma tai päinvastoin. Koko iltahan menee pilalle.

Jakkupukuja en omista. Se olisi kyllä kätevä kun voisi pukea tai riisua jakun tarpeen mukaan. Pitää kai lisätä aina pitenevään listaan 'joskus hankittava'...

Siispä valinnan varaksi jää joko pitkäthousut, kylmän varalle tai mekko lämpimään. Heittelen varmaan lanttia, ainakin kuvitteellisesti ja puen niitä vuorotellen ylleni. Sitten kun kuumissani tarpeeksi riisumisesta ja pukemisesta, jää todennäköisesti mekko päälle, onhan se punainen ja jouluun sopiva :)

1 kommentti:

Kiitos kun kommentoit!