Lukijat

lauantai 14. joulukuuta 2013

Vanha rakkaus ei ruostu

Mumma-haaste #11   Vanha valokuva
 Muistatkos silloin kun... Vanha valokuva on nettilöytö, ei mitenkään omaan elämääni kuuluva mutta yhtä kaikki herttainen ja nostalginen.

Taustapaperina jouluista kuviopaperia ja toisella jouluisella kantattuna, vaikka aihe ei jouluinen olekaan. Kultaisesta kakkupaperista lävistetyt kukkaset kullanvärisine timanttikeskustoineen ainoina koristeina.

Pariskunnan takana nettikuva vanhasta kylätiestä jota pariskunta kulki yhdessä silloin ennen.
***
Käväisin Savonlinnan joulumyyjäisissä. Kahdet ehdin käydä läpi. Koululla järjestöjen, olivat lähinnä syötävää ja neulottua, aika lailla monenkirjavin hinnoin. Linja-autoasemalla enemmän käsitöitä ja korujakin, kransseja ja huovutusta. Enemmän myös myyjiä ja ostajia.

Minä kuitenkin ostamatta mitään kun ei ihan juuri sellaista ollut tarjolla mitä olisin tarvinnut. Etsin huopaista korua talvitakkiin tai vaihtoehtoisesti jotain kaunista heijastinta. Kumpiakin jokunen mutta ei ihan siis mitä etsin kuitenkaan.

Pari hyvää ideaa muotoutui ajatuksissa ensi joulua ajatellen joten ei matka hukkaan mennyt :)

Ja tapasin tosi paljon tuttuja sekä tietenkin siskoni, hyviä asioita molemmat. Aikaa meni siis enemmän juttelemiseen ihmisten kanssa kuin ostoksiin. Edes Tiimarista ei tarttunut käteen mitään. Suomalaisesta Kirjakaupasta löytyi pari akvarellilehtiötä hurjan edullisesti.

Kyläkahvien kautta kotiin karjalanpiirakka pussit kainalossa. Kiitos maistiaisista ja eväistä!

3 kommenttia:

 1. Tämä korttisi on niiiin ihana ja romanttinen!!

  Kiitos Mervi kun ehdit osallistua mumma haasteeseeni.

  Hyvää joulun odotusta !!

  VastaaPoista
 2. Kaunis ja romantiikkaa tihkuva tarina sekä kortti. Hyvää joulunodotusta!

  VastaaPoista
 3. Ihana kortti jälleen.

  Minäkin kävin joulumyyjäisissä ostajana eilen. Muutamia leivonnaisia ja sienisalaattipurkki tarttui mukaani ja tietenkin muutama enkeli.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!