Lukijat

keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Talvinen kortti

Allsorts Week 235   Inspired by Christmas Song or Carol
Winter Wonderland
Joulukorttipinosta löytyi sopiva tähänkin haasteeseen, eli talven ihmemaa laulu tästä löytyy. Kaunis skräppipaperin osa taustapaperina ja nettikuva tekstilisäyksellä, punaisella kartongilla raamitettuna. Punaiset palloset valkeassa kuusessa. Kuusen lumetin purkista kaapimallani aineella, oli jo viime vuodesta vähän kuivahtanut mutta kiinni jäi hyvin :)
***
Talvisissa maisemissa mennään ihan livenäkin. Lunta tulvillaan on raikas talvisää, olisi sopinut tämän päivän lauluksi yhtä hyvin kuin tuo talven ihmemaakin :)

Laitanpa tähän kuvaa tikkuaskeista joita olen väsäillyt kun tuli luvattua.
Elikäs olen kohokuvioinut valkeaa ja punaista ja hopeista pohjiksi ja koristellut lumihiutaleilla ja kukilla ja erilaisillä helmillä.

Tänään vihdoin saimme kuusen rappusten viereen ja siihen valotkin. On niin kiireistä aikaa tämä jouluun valmistautuminen ja vielä lumumyräkät sun muut esteetkin, ettei aikaisemmin ole ahkera armaani ehtinyt kuusta kaatamaan! Mukavalta se näyttää valoineen :)

Vähitellen alkaa koti koristautua jouluun ja joulumieli valtaa jokaisen, eikös vaan?

2 kommenttia:

  1. What a lovely entry for this weeks them, thanks so much for sharing with us at Allsorts.

    B x

    VastaaPoista
  2. Todella kaunis kortti ja ihania nuo tikkuaskit.
    Kyllä oli pumppi aika tehokas, tärisin kun pääsin kotiin ja tänään on lihakset piiiiiiiikkasen kipeet. Mutta uudestaan voisin mennä kyllä hyvin.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!