Lukijat

maanantai 9. joulukuuta 2013

Talven keskellä joulun henkäys

Simon Says...Make Your Own Background - Tee itse tausta
Merry Christmas (with embossed background)
Kaunis talvimaisema on 3D-kuva on tässä vain litteänä. Raamitus kirjeensisustaa. Kaunis puu (saatu Merisiniltä) sai kimallehiutaleita glossyn päälle ripoteltuna. Pikkuinen enkeli samasta pussista kuin edellisen postauksen kortin enkeli, eli ostettu Tiimarista.
 
Taustan valkoinen kartonki kohokuvioitu hiutalekansiolla.
***
Toinen adventtisunnuntai meni nuorimmaisen lapsenlapsen synttäreillä rattoisasti. Muutama sukulainen tuli tavattua ja lapsoset laskettua ja herkkuja syötyä. Kummasti lapset viruvat pituutta aina sillä välin kun emme tapaa!

Tuttuun tapaani töpeksin tämänkin, kun muistin väärin lapsosen iän. Kamala häpeä, eikö vain? Kirjoitin korttiin, että 4 vuotiaalle onnea, kun neitokainen täyttää jo viisi vuotta!!! Aika menee tosi nopsaan. En millään ehdi mukaan... Olen varmaan maailman historian ainoa mummeli joka ei muista edes lapsenlapsensa ikää oikein, nyyh.

Muuten juhlat sujuivat hyvin, eikä juhlien kohde edes tainnut huomata hölmöilyäni. Niin paljon lahjoja ja muuta tohinaa oli koko ajan.
 
Kaunis ilma koko päivän, vaikkakin enimmäkseen pilvistä, kuten tänäänkin. Oli rattoisaa ajella oman armaan kera ja pistäytyä välillä kahvilla. Ei tuntunut matka pitkältä kun kerrankin oli tarpeeksi aikaa olla kahdestaan ja jutella ja vain olla hiljaa ja nauttia..

2 kommenttia:

  1. Ihanan tunnelmallinen kortti :)

    VastaaPoista
  2. Ihana ja tunnelmallinen kortti. Arvaappa, olenko minäkin muistanut sankarin iän väärin. Pelastuin huumorilla.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!