Lukijat

tiistai 3. joulukuuta 2013

Sinistä ja talvista tunnelmaa kortissa

Simon Says... Anything Goes - Kaikki käy
Wish You a Really White Christmas
Kaunis taustapaperi on mainoksesta. Kohokuvioin hiutaleilla valkeaa alaosaa. Värittelin lumimaisema leimakuvan ja lisäsin siihen kimallettakin. Stanssattuja kuusia sain ihanaiselta ystävältä Merisiniltä, tässä niistä kaksi. Iso lumihiutale toiselta ihanaiselta ystävältä, Anjalta, jolla ei ole blogia.

Pikkuiset lumihiutaleet lävistyksen tuloksena paperiboordista. Niitä sirottelin kuuseen ja ilmaan leijailemaan.
***
Lumi alkaa sulaa ainakin rappusilla kun mittari näytti tänään lämpöasteita parittain jo aamusta! Aurinko paistoi kauniisti ja oli tosi talvisen oloista ja kaunista. Linnutkin laulevat innolla pitkästä aikaa. Ei niitäkään innostanut räntä- eikä pakkaslumisade myrskyineen?

Keskustassa käymässä ihan postinkin takia ja samalla sain vietyä tilauskortin. Apteekista täydennystä vitamiinipurkkeihin ja sainpa sieltä kylkiäiseksi ruusuisen varakassinkin. Paikallinen apteekki on tosi hyvin palveleva ja asiantuntevin myyjin. Aika useuin on näyteputkiloita erilaisista voiteista ja muitakin näytteitä, joita saa ottaa. 
Apteekkitavarat ovat sen verran hintavia, että on tosi hyvä kun voi kokeilla näytteestä sopiiko tuote, ennenkuin ostaa ison putkilon tai purnukan!

Uusi K-kauppias oli työntouhussa täyttelemässä hyllyjä mutta aikaa riitti haastella asiakkaidenkin kanssa ja hymyäkin riitti :) Kyseli toiveita ja mihin ollaan tyytyväisiä ja missä voisi petrata. Pyyteli anteeksi hyllyjen aukkoja, kun ei vielä ollut ehtinyt niitä saamaan täyteen. Aloitti sentään vasta 1.12, joten eihän kukaan odottanutkaan vielä täydellistä kauppaa, luulisin. En minä ainakaan.

Saa nähdä millaiseksi kaupan valikoima muodostuu.

5 kommenttia:

 1. Gorgeous card :-) a beautiful winter wonderland :-)

  thanks for joining us on the Simon Says Stamp Wednesday Challenge
  luv
  Lols x x x

  VastaaPoista
 2. Tosi kaunis talvinen kortti:-)) Paljon olet ehtinyt tehdä kaikenlaisia kortteja ja muitakin juttuja.
  Ei tarvi kuin neljä päivää olla pois kotoa niin kaikki blogit ovat täällä pullollaan uusia juttuja!!
  Meilläkin vaihtui K-kauppias, eilen ainakin näytti ihan surkealta, on kuitenkin ollut jo marrask alusta asti. Hain tarjouskahvit, olisin ostanut torttutaikinoita, olipas pakastehylly ihan tyhjä...samoin leikkelehylly :-(

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!