Lukijat

maanantai 30. joulukuuta 2013

Punatulkkuja lumioksilla

Happy Birthday
Vielä palanen joulunpunaista paperia löytyi tähän korttiin. Sopivasti samaa väriä punatulkkujen rinnuksissa ja pihlajanmarjoissakin!

Vaikka ulos katsoessa ei lumesta näy vilaustakaan, voi korteissa olla lunta kinoksittain ja jopa puiden oksatkin kuorruttuneina, kuten tässä kuvassa. Tarkkasilmäinen huomaa, että olen rakentanut kuvan kahdesta palasesta. Linnut oksalla on osa joulukorttia viime vuodelta ja taustana lehtikuvan lumisia puita.

Kohokuvioin harmaata kirjeen sisustaa ruudukolla, ettei olisi niin yksitoikkoinen tuo nauha. Kortin mallikuvio oli tosi erilainen kuin yleensä, jättäen paljon tilaa niin kuvan viereen kuin tekstinkin.

Kokeilin muutamaa koristevaihtoehtoa, mutta päätin sitten pitäytyä tarkalleen mallissa ja jätin kortin tälläiseksi. Näin se mielestäni käy miehelle ja naiselle. Mieskortteja kun aina kysellään.
***
Olen jälleen 'aito' blondi, kiitos kampaajani. Viime kerrallahan minusta tehtiin tummatukkainen, siis tumma vain  minun mittapuuni mukaan, kuten ystävät kiirehtivät kertomaan. Olin kuulemma yhä blondi. Itse näin peilistä tummatukkaisen vieraan naisihmisen, enkä tottunut kuukauden aikana häneen, joten sai väistyä.

Kampaajani on kyllä aika velho näissä hiusasioissa ja kun kerroin mitä halusin hän sekoitteli tahnoja ja toisiakin ja kas - olen jälleen omanväriseni!

Ymmärrän kyllä periaatteessa idean, että iän myötä harmaantuu ja niin edelleen mutta kun se on omalla kohdalla loppuu ymmärrys täysin :) Tahdon ainakin juuri nyt olla blondi ja sillä siisti.

Asiasta kolmanteen eli joulusta on juuri hoksattu, että se meni taas vuodeksi ja taas on juhla käsillä melkein samantien! Uusi vuosi vaihtuu huomenna keskiyöllä. Tänään ostelimme siihen tykötarpeita. Ei tarvitse ruuhkaisessa kaupassa jonotella huomenna!

Kahdestaan todennäköisesti juhlitaan tulevaa vuotta perinteisesti kesäkeitaalla kuohujuomaa kippistellen ja raketteja kaukaa katsellen. Nyt näyttäisi tulevan ihan hyvä ulkoilmasääkin, ei pakkasta, ei sadettakaan jos hyvä säkä ja tuulikin kai vain leyhähtelee leppoisasti. Hyvältä näyttää siis ennusteiden mukaan tämä Suomen kolkka .

6 kommenttia:

 1. Olet turhan vaatimaton. Kauniin ja tasapainoisen kortin olet tehnyt.
  Hyvää loppuvuotta ja vielä parempaa uutta.

  VastaaPoista
 2. Todella kaunis kortti. Olisipa ollut kiva nähdä sinut tummempana. Itsellä aika varattuna ensi viikoksi ja kuumeisesti mietin, tekisikö jotain radikaalia. Ihanaa loppu vuotta ja huikeaa uutta vuotta.

  VastaaPoista
 3. Oikein hyvää uutta vuotta sinulle ja Armaallesi :))

  VastaaPoista
 4. Ihana kortti jälleen.
  Oikein Idearikasta Uutta Vuotta Sinulle ja Kiitos kuluneesta Vuodesta.

  VastaaPoista
 5. Lovely bright card, Loreal. Perfect colour coordination and lovely imagery! Thank you for playing along with us at Sketch Saturday! Happy New Year! Hugs, Lesley

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!