Lukijat

maanantai 2. joulukuuta 2013

Pikkuenkelit kuusta koristamassa

P*skarteluhaaste #211   Kulta + oma valinta
Peaceful Christmas
Kaunis enkelikuva netistä. Tulostin sen rosopintaiselle valkuvapaperille ja raamitin kuviosaksilla valkoiset reunat. Valkeasta kartongista myös lävistetyt lumihiutaleet. Kortin pohjapaperina kultakartonkia, sekin hauskasti rosopintaisena. Siitä leikkelin myös isojen hiutaleiden keskustat.
***
Nyt ei enää hukuta lumeen, kun armaani linkosi tuntisotalla lumia pois pihalta ja teiltä. Paljon sitä ehti kertyäkin. Kaikkialla on ihan sen näköistä kuin talvea olisi ollut jo iät ja ajat!

Yritin tänään saada pöytäpaikkaa Parikkalan myyjäisiin mutta ei onnistanut. Olen toispaikkakuntalaisena vain varapaikalla. Kun varausaikaa on vielä kolme päivää ja parikkalalaisilla on tietenkin etusija, eivät mahdollisuuteni ole kovin suuret :( Kehveli sentään kun juuri keksin aika kivoja uusia juttuja ja entisiäkin on kasapäin varattuna...

No pidän ikuisena optimistina peukkuja pystyssä jos onni potkisi huopatöppösellä ja pääsisin vielä myymään joulujuttuja!

Löysin työpöydältäni nauhojen laatikosta rullan verran kimaltavaa muovista nauhaa jota en ole keksinyt mihinkään käyttää. Nyt ideoin sitä tikkuaskien kansiksi. Laitan kyllä jossain välissä esille kuvia niistä ja edellisistäkin malleista jos kiinnostaa.

Eilinen ilta meni hämärähyssyä vietellessä melkein kokonaan kun myrsky katkoi sähköt tämän tästäkin ja pisin katkos taisi olla jonkun tunnin mittainen. Meinasi iltakahvitkin olla vaarassa :)

Kynttilöiden, otsalampun (upea keksintö!) ja taskulamppujen valossa ristikoiden tekeminen on aika kimuranttia hommaa. Kun niiden kuvat ovat aika epämääräisiä hyvässäkin valossa, sai epämääräisten valaisimiemme valossa arvailla onko kuvassa koira vai karhu...vai kenties se onkin solmu...

Tänään valot pysyneet vaikka vieläkin tuulee aika hurjissa puuskissa. Ei kuitenkaan mitään siihen verrattuna mitä eilen. Olimme varmoja, että kattopellit irtoavat lumitaakasta huolimatta, niin kovaa ne jyskivät ja rymisivät välillä.

1 kommentti:

Kiitos kun kommentoit!