Lukijat

tiistai 17. joulukuuta 2013

Lahjoja lumisateessa

Simon Says... Let it Snow - Tulkoon lunta
...and it will...
Ei väliä vaikka lunta sataa. Lahjat viedään mummolaan ja joulu voi alkaa! Lapsosilla onkin oikein pinot paketteja, varmaan jokaiselle jotakin.

Alimmaisena hyllypaperia. Kuva netistä. Väritin sen ProMarkereilla. Aiheeseen liittyen lisäsin koristeiksi isot valkoiset hiutaleet joihin hilettä päälle ja vielä pienemmät punaiset hiutaleet ja valkeat puolihelmet keskustoiksi.
***
Lumesta ei voi paljon puhua ulos katsoessaan. Enimmäkseen näkyy jäätä joka kiilteli upeassa auringonpaisteessa lähes koko päivän. Paljon näkyy nurmea ja hiekkaakin mutta yhä vain tie postilaatikolle on vaarallisen liukas.

Kova puuskainen tuuli on tänäänkin kurittanut meitä. Se kaatoi toisen ovipuoliskon maahan puuliiteristä! Ovenpielet antoivat periksi ihan vanhuuttaan, mutta ovi itsessään on uutta tekoa viime kesältä ja aika painava.

Sisällä siis turvallisempaa. Olenkin hyödyntänyt työintoa siivoilemalla. Vessa, jos ei nyt suorastaan kiillä, puhtauttaan niin ainakin se on pesty hyllyjä myöten. 

Imuriakin kiskoin huoneesta toiseen. Ja kuljin hyllyltä toiselle ja taululta toiselle palanen sukkahousuja kädessä. Siis pyyhkielin pölyjä oikein innolla :)

Nyt passaa taas hipsutella villasukissa. Tosin ilmojen lämmettyä voi välillä olla ihan sukkasillaan, niissä ohuissa :) Eikä villapuseroakaan ole tarvinnut päälleen kiskoa, onneksi.

1 kommentti:

  1. Super card

    Thank you for joining us at Simon Says Wednesday Challenge.

    Jo x

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!