Lukijat

perjantai 27. joulukuuta 2013

Kukkia pulloissa ja hiutaleita

Allsorts Week 238/239   Brown with Blues - Ruskea sinisten kanssa
Happy Birthday with Music and Flowers
Voittona saamani digileimakuva taas kerran kortissa. Värittelin ProMarkereilla. Sinistä kukissa, onhan se lempivärini ja vielä haastekin sitä vaatii! Laitoin kaikki löytämäni sinisen sävyt peliin, kun löysin kauniin paperin alimmaiseksi :) Silkkinauhassakin sinistä.

Ruskeaa on nuottipaperissa, kukkien keskustoissa, pulloissa ja kuvan reunuksiin hinkattuna.

Hiutaleet glossyllä ja kimalteilla koristettu. Glossya myös pulloissa, että näyttäisivät lasisilta. Livenä näkyy sekin paremmin.
***
Joulu on takanapäin herkutteluineen ja lahjoineen. Siitä jäi mukavia muistoja! Sukulaisia tuli tavattua, montaa sellaistakin joita harvemmin näkee. Lahjojakin oli kuusen alle ilmestynyt niiden lisäksi jotka olin saanut jo aikaisemmin lapsoseni luona käydessä ja malttamattomana avannut ennen joulua...

Kiitokset muistamisesta jokaiselle lahjan tekijälle ja antajalle!

Eilen tanssittiin Tapania hikipäässä ja sekin oli hauskaa. Tänään sitten paluu arkeen ja sen aloitin proosallisesti tyhjentämällä tuhkat uunista. Yleensä aina kun sen aika tulee, on ollut pakkasta ja kamalan kylmä. Nyt lämpöasteita, eikä talvesta tietoakaan!

Postilaatikosta löytyi vain mainoksia ja niistäkin useimmat räjähteitä ja ilotulitteita kauppaavia, ei mitään meille. Arki on siis alkanut :) Vaan huomenna on viikonloppu ja sehän on yhtä juhlaa!

4 kommenttia:

 1. Ihanan kortin olet tehnyt. Minäkin palasin arkeen ja eilen oli työpäivä. Tapaninpäivänä pidin pyjamapäivän. Oli ihanaa, että sai levättyä välillä.

  VastaaPoista
 2. So very pretty and perfect for our theme.

  Thanks so much for joining in at Allsorts challenge.

  B x

  VastaaPoista
 3. Värit toistuvat kovin kauniisti eri sävyissä kortin eri osissa!
  Itse vielä pari päivää lomailen ja viimeisiä herkkuja tyhjentelen kaapista. Loppuviikosta arki alkaa, ja kyllähän sekin on jo tervetullut. :) Lykkyä alkavalle vuodelle!

  VastaaPoista
 4. Great card, thanks for joining us at allsorts x

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!