Lukijat

sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Joulupostin tuoja kortissa

I Love ProMarkers #196   Anything goes - Mikä vaan käy
Merry Christmas
Hyvää ensimmäistä adventtia!
 
Kokeilin kuvioida jouluteksteillä kuvioitua paperia hiukan lisää. Käytin sabluunaa ja töpöttelin salmiakkikuvioita tummanharmaalla ja sitten levittelin ruskeaa mustetta sienellä sinne tänne, varsinkin nurkkiin.

Tummanvihreä kartonki näyttää kuvassa aika päällekäyvältä, onneksi livenä ei niin selkeästi erotu. Vihreät silkkinauhat ainoana koristeena.

Leikkelin leimakuvan kuviosaksilla hiukan hölmösti, kun alkuperäinen idea oli vähän toisenlainen. No aina ei voi onnistua, eikä edes joka kerta, niinkuin joku viisaampi on sanonut :)

ProMarkers: Ivory. Blush, Oatmeal, Barry Red, Forest Green
***
Eiliset myyjäiset menivät sopivan sutjakkaasti. Myyntiä oli eka tunnin aikana, kuten tavallista ja toisen tunnin sitten ostelimme myyjät toinen toisiltamme :) Perinteitä näköjään vaalitaan aina vaan...

Siispä ei kovin painava rahakassi ollut mutta kuitenkin sen verran sain, että ensi vuonna aion mennä taas kokeilemaan. Hyvää oli se, että ihmiset alkavat vihdoin ja viimein tunnistaa korttini ja jotkut jopa tietävät mistä niitä saa ja muutama tunsi jopa tekijänkin. Kaikki plussaa.

Paikkakunnalla yhdeksän vuotta asuneena alan pikku hiljaa tulla tutuksi. Eikös sitä pidä asua 25 vuotta, ennenkuin tunnetaan, vai miten se oli?

Tikkuaskit ovat olleet kova sana tänä vuonna, eikä kukaan valittanut hinnasta! Niitä siis aion tehdä lisää ja soittelen huomenissa josko saisi vielä paikan seuraaviin myyjäisiin Parikkalassa 15.12! Myyjäisissä on aina kiva tunnelma,  kaikki iloisia. Siitä tulee riippuvaiseksi ja tahtoo aina vaan lisää.

Tänään on sadellut lunta koko päivän välillä sakeanaankin. Ulko-oven sai juuri ja juuri auki. Lunta noin 15 senttiä portailla! Piti ihan ensi töikseen hakea lumilapio,. kola ja lumentyönnin ulkorakennuksesta. Pääsin kolaamaankin sen verran, että tein reitin ovelta liiterille. Lakaisin rappuset ja niiden edustan. Kävin puita ja ensi kertaa oli tuiskuttanut seinien raoista kaikki pinot valkoisiksi!

Ihan lumiset puut saavat kuivahtaa ja lämmetä huomiseen. Haen aina seuraavan päivän puut valmiiksi, juuri siksi, että ne on siten helpompi sytyttää.

Ensimmäisen adventin kunniaksi söimme riisipuuroa aamiaiseksi ja iltapäiväkahville paistoin joulutorttuja. Laitoin keittiön ikkunoille kyntteliköt ja työhuoneen ikkunat saivat jouluvalot. Olohuoneen ikkunaa valaisee metallinen joulutähti. Vähitellen lisään koristuksia niin, että joulu alkaa tulla kotiin  ihan konkreettisesti.

3 kommenttia:

 1. This is gorgeous, I love the cute image and colors of your card. Thank you for joining us at I ♥ Promarkers this week and good luck xx

  VastaaPoista
 2. Ihana joulukortti. Mukavaa alkavaa viikkoa.

  VastaaPoista
 3. Upea kortti.

  Kiva kun myyjäiset menivät hyvin. Minäkin olen korttiaskarrellut myyjäisiin monena vuonna, mutta jätän työkiireiden vuoksi tämän vuoden väliin.
  Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!