Lukijat

maanantai 16. joulukuuta 2013

Jouluinen pakettikortti

Inspishaaste 20   Pakettikortti/Tagi
Merry Christmas tag
Leimailin tekstin, laitoin kirjaimille kultakimalletta ja leikkasin ääriviivoja seuraillen. Alle sujautin osittain näkyviin kaksi isoa hiutaletta joita olin myös käsitellyt glossyllä ja kimalteilla.

Ihan alimmaisena pakettikortissa valkea kohokuvioitu paperi. Varsinaisen pakettikortin leikkelin reunoistaan kuviosaksilla.

Isot paperinen kukkaset saivat keskustoikseen pienemmät valkoiset kellomaiset ja puolihelmet niiden sisään. Kiiltävät tummanvihreät lehdet Tiimarista.
***
Eilen juhlittiin synttäreillä ja puurojuhla jäi väliin. Ei olisi mitenkään pystytty syömään joulupuuroa kaiken herkuttelun päälle. Juhlissa nimittäin tarjoiltiin jouluruokia pitkän kaavan mukaan ja jälkiruuaksi vielä täytekakkua sekä pipareita ja torttuja!

Viisaasti valitsin vain ihan pikkuisen kaikkea ruokapöydästä ja sitten vain kakkua kahvipöydästä. Siitä huolimatta ei illan mitaan tullut mieleenkään enää syödä mitään...

Liukasta oli ja on yhäkin. Auto menee pikkuteillä miten kuten suoraan, isommat tiet ovat sentään ihan asfaltilla ja kesäkelin veroiset. Nämä lähitiet vain ovat mahdottomia tälläisillä säillä.
 
Pelkästään puiden hakeminen ja varsinkin postin nouto, on lähes ekstreemia seikkailua. Pysyykö pystyssä ja pääseekö tietä pitkin vai pitääkö hipsutella tienlaidan lumisessa kohdassa...
 
Vein synttärikortin ja valmistujaiskortin postiin ja ostin varastoon hiukan runsaammin postimerkkejä. Niiden hinta nousee vuoden vaihteessa. Enkä ollut ainoa.  Asiamiespostimme postimerkkivarastot olivat huvenneet aika vähäisiksi. Olivat tilanneet uusia ja huomenissa niitä taas on kuulemma valittaviksi asti. Nyt piti ottaa mitä löytyi.

Onneksi oli vielä juuri niitä ihania ruusumerkkejä, jotka sopivat onnitteluihin loistavasti.

3 kommenttia:

  1. Kiitos osallistumisesta haasteeseeni!
    Tagi on kaunis ja arvokas. Upeaa runsautta ja hillittyä värittelyä. :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!