Lukijat

torstai 12. joulukuuta 2013

Hopeaa 60 vuotiaalle miehelle

Allsorts Week 236   Anything but Christmas - Mitä vain paitsi jouluista
Happy 60th Birthday to him!
Ilmastointiteippiä kortin pohjapaperina. Kohokuvioin sitä pilkuilla ja raidoilla. Pilkullinen on myös hopeoidun numeron alla oleva valkoinen stanssattu kartonkipalanen. Pehmosydänrivit hopeaa nekin.

Numerot puisia, peitin ilmastointiteipilla jonka olin kohokuvioinut risukolla ensin. Kuvassa näkyy myös kirjekuorta. Leimailen onnittelukortteihn kuuluvan kuoren ruusulla, olipa saaja mies tai nainen. Kyllä mieskin yhden pikkuruisen ruusun kestää :)
***
Vesikeli ja liukasta. Keskustassa kauppareissulla postitin pari punaista pussillista joulukortteja ja muutaman ilman pussia kun menevät ulkomaille, eli olivat kalliimpia. Ei sentään paljoa, vaan ilahduttavasti pikkurahalla selvisin niistäkin.

Kirjasto on avattu, joten sinne iso kirjakuorma ja paljon pienempi mukana kotiin. Sain valita kolmesta erivärisetä lainauskorttimallista mieleiseni ja sininen lähti mukaani.

Samalla reissulla kahviteltiin kylässä. Kivaa vaihtelua sekin. 
 
Kotosalla odotti lumen lapiointi. Ilman leudonnuttua, lumet rymistelivät alas ulkorakennusten katoilta ja tipahtivat tietenkin ovien eteen. Ne oli lapioitava pois, ennen ensi yöksi luvattua pakkasta, joka kovettaisi märän lumen betonin kovaksi!
 
Kahdestaan homma hoitui rivakasti, eikä edes kovin hikoiltukaan :)
***
Kiva huomata, että blogillani on 31 seuraajaa! Ainoa harmi asiassa on, ettei kaikkien seuraajieni blogeihin ole linkkeja, eli en pääse vastavierailulle. Utelias kun olen, olisi kiva kurkata mitä kukin puuhastelee. Siispä te jotka käytte täällä laittakaa edes joskus kommentti linkin kera niin saan teidät suosikkilistalleni ja pääsen siten uudelleenkin blogejanne lukemaan. Kiitokset jokaiselle kommentoijalle ja täällä kävijälle!

2 kommenttia:

  1. Such a lovely birthday card Loreal. Thank you for joining us at Allsorts for our Anything But Christmas challenge this week x

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!