Lukijat

keskiviikko 11. joulukuuta 2013

ATC-korttivaihto Merisinin kanssa

Tällä kertaa teimme ATC-kortit aiheena talvinen maisema. Merisinin kortti on kerrassaan ihku!
Kortti näytti ihanan lumiselta ja vielä kimallustakin mukana. Kyselin mistä tehty ja Merisini kertoi sen olevan palasen nauhaa! Tosi hienosti keksitty ja huolellisesti tehty, kulmat taitettu toisen paperin väliin ja kaikkea. Kiitokset upeasta kortista ja mukana tulleista.

Minullakin uusiokäyttöä kortissa.
Saatu joulukortti ja siitä leikkasin sopivan kokoisen palasen. Kokeilin netissä näkemääni ideaa ja tuputin lumiainetta rei'istä jotka jäävät kun stanssaa jääpuikkoja.

Aika hidas ja sottainen hommeli mutta lopputulos on mielestäni hauska.
***
Eipä olisi eilen uskonut, että tänään on plus asteita! Oli meinaan eilen niin kova pakkanen, että nenä meinasi jäätyä postia hakiessa vaikka oli kaulukset pystyssä kasvojen edessä. Nyt vesi tippuu räystäistä. Kun lapioin rappusilta lunta, se takertui lapioon joka työnnöllä ja piti kopauttaa sementtiportaaseen, että irtosi.

On kuitenkin mukavampi näin kun sentään on vielä lunta maassa ja talviselta näyttää mutta ei tarvitse topata kaikkia omistamiaan vaatteita päälle ulos mennäkseen :)

Olen saanut kaikkilähetettävät joulukortit kirjoitettua ja leimattua ja punaiseen kuoreen tai oikeastaan pariinkin laitettua. Nyt sitten huomenna postiin ja odottelemaan mitä kivaa posti tuo tännepäin.

Toivon mukaan ei lakot häiritse.

1 kommentti:

  1. Upeita kortteja. Tuo lumiaihejuttu pitää pistää korvan taa ens joulun varalle.
    Mukavaa joulunalusaikaa sinulle täältä tuulisesta ja vesisateisesta Luovosta. Viimeisetkin lumet ovat miltei sulaneet ja vain jäätikköjä jäjellä.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!